Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Ma 18-19 óra felé 11 ker Dunapart?
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Ma keresek párommal 2 férfit estére
Reptérnél?
most valaki délpest és környékén?
Jól szopó fiú keres partnert....
Írtam!
(Ez egy válasz Kaktusz23 üzenetére (2025. 04. 08. kedd 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma és holnap 9.-től délig siófok autóspihenőkbe /pályán is!/ szopok és dugható vagyok natúrban is! Kamionosok előnyben!!
Nagyon csinos párom kényeztetéséhez keresünk max 25 éves srácokat. Üzenetben írjátok!
Fehervaron autóskalandra vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Ezen a héten szeretném első szopásomat megcsinálni szopómaszkban amit szeretnék videón rögzíteni. Ehhez keresek normális partnert. Diszkréten korrekten. Hely megoldható vagy kocsiban. Szép napot mindenkinek! Leginkább a közelből keresek. Mail cím az adatlapon
Ma Győr és Móvár környékén valaki?
Gyöngyös és környékén most reggel autós kalandra?
Ma 9-től siófok pihenőkbe sex! Kamionos előnyben! szopok-dughattok is!
Sziasztok Gyömrőn ma délelőtt tali?
Sziasztok, reggel 7:00 kor ff aki szopna reptér ? Esetleg Gyál környéken ?
Szép éjszakát..
Valaki esetleg véletlen Érd környékén egy finom talira???

Ma este jó faszú férfinak szopnék. Szeretek hosszan szopni, golyót nyalni, torkozni. A gecit szeretem arcra vagy szájba kapni.10 ker kőbányán vagyok elérhető.