M 9-12 között siófoki pihenőkbe szopok-dugható vagyok! Natúrban is!
Sziasztok szombatra keresnék högyet vagy párhoz csatlakoznék első ilyen élményre. 41 fiatalos jóképűnek mondott pasi vagyok
Reptér szépvölgyi is jó lenne.

Üdv mindenkinek!
Sportos és igényes pasi vagyok, jól esne ha valaki most leszopna! Budapest és vonzáskörzetében! Autóval mobilis vagyok!
Sportos és igényes pasi vagyok, jól esne ha valaki most leszopna! Budapest és vonzáskörzetében! Autóval mobilis vagyok!
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Hatvan - Gödöllő között valaki cumira most?
Ha kiírnák előre, akkor félő, hogy nem lenne nyugtunk. Ezért nem harangozzuk be. Nem az izgat bennünket, ha sokan néznek. Sőt! Az biztos, hogy frusztrálna. Inkább mindig reméljük, hogy lesz ott egy másik pár, hogy egymás előtt csinálhassuk.
Szépvölgyin mostanság valaki?
Szia
Azért nem mert inkább hétvégén van péntek szombat a mozgás ott,ki írjátok akkor lenne.
Hideg is van még. Pláne este.
Szerencsére nem felkapott annyira mint a reptér. (Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2025. 04. 08. kedd 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 21:16
Azért nem mert inkább hétvégén van péntek szombat a mozgás ott,ki írjátok akkor lenne.
Hideg is van még. Pláne este.
Szerencsére nem felkapott annyira mint a reptér. (Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2025. 04. 08. kedd 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi minden esetben este/éjjel voltunk, és még sosem volt társaságunk.
Szépvölgyi út vége.
(Ez egy válasz bandy28 üzenetére (2025. 04. 08. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi, jó tudni..
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2025. 04. 08. kedd 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 21:16

Szia az merre van?
(Ez egy válasz bazzs81 üzenetére (2025. 04. 08. kedd 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 21:10

Sziasztok, jár valaki reggeltájt is a Szépvölgyire? Már kétszer is voltunk kint asszonypajtással egy kis cummantós mókára, de nem volt senki. Izgi lenne, ha akadna néző..
(Ez egy válasz bazzs81 üzenetére (2025. 04. 08. kedd 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 21:10

Sziasztok, jár valaki reggeltájt is a Szépvölgyire? Már kétszer is voltunk kint asszonypajtással egy kis cummantós mókára, de nem volt senki. Izgi lenne, ha akadna néző..
Vas megyében autós kaland?
Sziasztok! Újpesten a görgey Artúr utca környékén valaki? Én 41 éves bi uni női fehérneműs férfi vagyok! Bármibe benne vagyok! Írj!
Gödöllőn szopatnék most, valaki?
Albertirsa Dánszentmiklós Pusztavacs?vki erre?
Sziasztok. Győrben keresek aktív partnert. Helyem van.
Sziasztok 34 éves pasi vagyok Békéscsabáról, jövő héten este csatlakoznék párhoz vagy nőhöz, minden jóra nyitott vagyok, csak olyan írjon aki valóban találkozna is. Utazás nem gond

Kondorosi vége a kifolyó, ott el lehet bújni
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 04. 08. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)