Sziasztok. Szombatra keresnék párt minden minden jóra. Normális diszkrét 41 éves fiatalos pasi vagyok. Első páros élményre... Veresegyház vagy környékén...
Sziasztok.
3:30- ig leszek kb. szokásos autós kalandozás. Ha egy szimpatikus srác jönne akinek kiverhetném a farkát ő is verhetné az enyémet. Sőt most már le is szophatná cserébe ha az izgatja.

3:30- ig leszek kb. szokásos autós kalandozás. Ha egy szimpatikus srác jönne akinek kiverhetném a farkát ő is verhetné az enyémet. Sőt most már le is szophatná cserébe ha az izgatja.
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
reggel valaki lesz a Szépvölgyin?

Sziasztok.
Autós kalandhoz keresnék egy normális , jófej, ápolt partnert. Adatlapomon több info található. Közös hoki, faszverés érdekelne engem, számomra az izgalmas.
Autós kalandhoz keresnék egy normális , jófej, ápolt partnert. Adatlapomon több info található. Közös hoki, faszverés érdekelne engem, számomra az izgalmas.
Sziasztok! Százhalombatta környéke?
Sziasztok! Hétvégèn Nyíregyházán leszek,szívesen kalandoznék
Sziasztok valaki holnapi nap folyamán Hatvan es kornyekerol?
Reptér?
Dunaharaszti. Ma este szopnák. . Privat keress
Merre vagy?
(Ez egy válasz westboy üzenetére (2025. 04. 09. szerda 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Mos valaki 11 ker Dunapart?
Szia van kint mozgas?
(Ez egy válasz bob1700 üzenetére (2025. 04. 09. szerda 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.
Kiértem a reptérhez. Valaki van innen?
Sziasztok
Holnap Veszprém gulyadomb környéken valaki???
Privatba bátran keress ( fiú, lány, pár)
Holnap Veszprém gulyadomb környéken valaki???
Privatba bátran keress ( fiú, lány, pár)
Gödöllőnél valaki most cumira?
Reptér?
Ma este autós kaland? Van pár aki rá ér vagy keres? Privátban beszéljünk.
Kecskemét. Holnap szopnák és popom tartanám.