Szia van kint mozgas?
(Ez egy válasz bob1700 üzenetére (2025. 04. 09. szerda 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.
Kiértem a reptérhez. Valaki van innen?
Sziasztok
Holnap Veszprém gulyadomb környéken valaki???
Privatba bátran keress ( fiú, lány, pár)
Holnap Veszprém gulyadomb környéken valaki???
Privatba bátran keress ( fiú, lány, pár)
Gödöllőnél valaki most cumira?
Reptér?
Ma este autós kaland? Van pár aki rá ér vagy keres? Privátban beszéljünk.
Kecskemét. Holnap szopnák és popom tartanám.
Autós kaland?
Ma kora dun tervezem hogy megyek szépvölgyire . Hölgy v párral kalandoznek ha jönne fel?
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék hozzátok akár csak kukkolóként is.
(Ez egy válasz bazzs81 üzenetére (2025. 04. 08. kedd 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 21:10

Sziasztok, jár valaki reggeltájt is a Szépvölgyire? Már kétszer is voltunk kint asszonypajtással egy kis cummantós mókára, de nem volt senki. Izgi lenne, ha akadna néző..
MOST SIÓFOKI PIHENŐBE SZOPOK_DUGHATÓ VAGYOK-Délig!
Most valaki reptér ??

Tegnapi nap volt kint a repteren zold terepjaroval egy par, sexi holgy taggal ha itt vagytok jelezzetek, vagy ha valaki ismeri oket.
Én meg néznélek titeket.
Csak nem járok arra
(Ez egy válasz bazzs81 üzenetére (2025. 04. 08. kedd 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 21:10
Csak nem járok arra

Sziasztok, jár valaki reggeltájt is a Szépvölgyire? Már kétszer is voltunk kint asszonypajtással egy kis cummantós mókára, de nem volt senki. Izgi lenne, ha akadna néző..
M 9-12 között siófoki pihenőkbe szopok-dugható vagyok! Natúrban is!
Sziasztok szombatra keresnék högyet vagy párhoz csatlakoznék első ilyen élményre. 41 fiatalos jóképűnek mondott pasi vagyok
Reptér szépvölgyi is jó lenne.

Üdv mindenkinek!
Sportos és igényes pasi vagyok, jól esne ha valaki most leszopna! Budapest és vonzáskörzetében! Autóval mobilis vagyok!
Sportos és igényes pasi vagyok, jól esne ha valaki most leszopna! Budapest és vonzáskörzetében! Autóval mobilis vagyok!
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.