20:30 felé valaki Kondorosi út végénél Dunapart?
20:30 felé valaki Kondorosi út végénél Dunapart?
Reptéren az erdőhöz közeli úton a pár innen van?
Fehérvár környékén nő vagy pár autós kalandra mostanában?
Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit
Sziasztok repteren van innen valaki?
Helo. Ma késő estére keresünk párommal egy enyhe bi hajlamú srácot vagy divatosan fogalmazva akár egy kíváncsi heterót. A kalandozás egy farokverés köré épülne ahol én a két fiú farkát verném és közbe egymásnak csak egy fél percet is vernék . Valami ilyesmi lenne. Nem csináltuk még így mert nem jött össze de a kíváncsiság hajt. 28-40 éves kor között keresnénk - átlagos testalkattal. Pest megyében találkozunk . Privátba a többit azzal aki szimpatikus. Adatlap és fénykép ( arc nélküli ) szükséges.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (04.13.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Szépvölgyi út végén. Vén egy sorompó, az előtt
Szia.merre van a hely pontosan?
(Ez egy válasz jhonas2 üzenetére (2025. 04. 13. vasárnap 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt vagyok a szépvölgyi parkolóban valaki esetleg egy gyors?
Sziasztok!
Röviden: Autós kalandhoz keresünk párokat az ország nyugati részén.
Bővebben: Számunkra új irány felé nyitnánk. Kettesben többször huncutkodtunk nyilvános helyen, kocsiban stb. Ezen élményeinket szeretnénk megosztani, megélni más párokkal.
Elsőre biztosan nem keresünk párcserét, dogging-ot, plusz pasit/pasikat, gangbang-t stb., kérünk Bennetek ne fussunk felesleges köröket. Az, hogy később ez milyen irányba megy el, még nem tudjuk.
Helyszín: Lakhelyeink közt megbeszélés szerint.
Célterület: Nagyjából a Balaton K-i oldalán húzott függőleges, és Lenti községnél meghúzott vízszintes vonal által kijelölt terület. (Zala, Vas, Gymsm, Somogy, Veszprém)
Találkozó előtt valamilyen felületen (pl. viber) videóhívással szeretnénk meggyőződni, hogy párral van dolgunk, illetve mi is "hitelesítjjük" magunkat. Nem feltétel, hogy arcot is mutassatok, egyelőre ez úgyis egy kis kukkolás, egymás előtti móka lenne az éj lepje alatt
Röviden: Autós kalandhoz keresünk párokat az ország nyugati részén.
Bővebben: Számunkra új irány felé nyitnánk. Kettesben többször huncutkodtunk nyilvános helyen, kocsiban stb. Ezen élményeinket szeretnénk megosztani, megélni más párokkal.
Elsőre biztosan nem keresünk párcserét, dogging-ot, plusz pasit/pasikat, gangbang-t stb., kérünk Bennetek ne fussunk felesleges köröket. Az, hogy később ez milyen irányba megy el, még nem tudjuk.
Helyszín: Lakhelyeink közt megbeszélés szerint.
Célterület: Nagyjából a Balaton K-i oldalán húzott függőleges, és Lenti községnél meghúzott vízszintes vonal által kijelölt terület. (Zala, Vas, Gymsm, Somogy, Veszprém)
Találkozó előtt valamilyen felületen (pl. viber) videóhívással szeretnénk meggyőződni, hogy párral van dolgunk, illetve mi is "hitelesítjjük" magunkat. Nem feltétel, hogy arcot is mutassatok, egyelőre ez úgyis egy kis kukkolás, egymás előtti móka lenne az éj lepje alatt

Debrecenben nagyerdőre tervez valaki kimenni holnap délután?
Ma este valaki pest megyeben ??
Albertirsa Dánszentmiklós Pusztavacs?este vki?
Olyan Nővel ismerkednék aki szívesen kiverné a farkam!
Sziasztok… párként,párt keresnénk ma estére a reptér környékén.
Írj privát
Írj privát

Kíváncsi hetero pasi ma vagy holnap Kecskemét?
Szopnék
Szopnék
Jászberény ill környékén?
Ma este 7 körül a reptéri kifutó végénél, közös farokverés, oda vissza orál kalandra srác ?