Sziasztok!
Monor ma de.?..
Monor ma de.?..
Szolnok környékén valaki
Érd fele kb 10:00 óra fele ff aki szopna ?
Ohhh és mennyire finom voltál.
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2025. 04. 14. hétfő 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Estét
Pesten Mostanában Hölgy laza Kalandra.?
Pesten Mostanában Hölgy laza Kalandra.?
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Reptér kifutó kaland
Telegram: https://t.me/+nbN1Vm0UPvFjZDFk
Telegram: https://t.me/+nbN1Vm0UPvFjZDFk
Sziasztok van kint pár repternel?
Biztos élvezetes lehetett számára!!
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2025. 04. 14. hétfő 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 14. hétfő 12:26

Nagyon bevállalós volt a hölgy,sok pasinak szerzett örömöt az biztos!
Szépvölgyin valaki?
Reptérnél van pár kint?
Szép estét! Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgyet vagy Párt keresek kellemes autós kalandra !
XI ker Albertfalva környéke valamelyik sötét parkoló?
Én is iszonyatosan élveztem!
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2025. 04. 14. hétfő 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 14. hétfő 12:26

Nagyon bevállalós volt a hölgy,sok pasinak szerzett örömöt az biztos!
Kint vagyok a kiserdoben a határ útnál. Valaki?
Vértesszőlős sztráda vagy Tatabánya Turul laza kis erotikára férfi 30éves korig!?
Ki hokizna a reptérnél?
Ki hokizna a reptérnél?
Sziasztok! Lesz kint pár a reptéren? Szívesen kukkolnék, lehetőség szerint be is szállok.