11-22 ker ?egy kis kalandozás?
Nagytarcsa körmyékén lenne kedve valakinek bele élvezni feleségem használt bugyiábs mostanában?
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék lehettek többen is Dél-Dunántúl
Ipolyvece környékén valaki kalandozni ma délelőtt?
Reptéri kifutónál vagyok most valaki szopatni?
Szegeden keresek párommal 2 férfit estére a héten ! Többi infó privátba
Valakinek a talpaira spriccelnék ma éjjel, ha szeretnéd, ÍRJ !!
Kaland most? Pár?
Én örömmel csatlakoznék !!!!
írtam elérhetőséget privátban !!
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 04. 15. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Attól fugg merre lesz a buli
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 04. 15. kedd 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 15. kedd 18:18
Törölt felhasználó (4761021)

Sziasztok! jövő héten szabadtéri mókához társakat keresünk az ország középső részéből. Viber nélkül ne is keress!
Pétfürdő és környékén valaki?
Hatvan - Gödöllő között valaki közös hokira?
Most van kint reptéren valaki aki le szopna viszonzas nélkül?
Jó lenne, ha off-topik dolgokkal nem trollkodnád szét a fórumot… Kért tőled itt valaki ismerkedési tanácsokat szerinted? Vagy tán már zavar, ha heteró posztok is vannak itt, meg heteró emberek a reptérnél, vagy mi a gond? Szerinted csak a te erdőben szopós posztjaidnak van fenntartva a fórum, mindenki más maradjon csendben?
(Ez egy válasz Sissyke üzenetére (2025. 04. 15. kedd 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 15. kedd 16:32

Amúgy nem mindegy hogy innen vannak-e?
Menj oda, kérdezd meg, hogy esetleg miért is vannak kint, illetve ha azért vannak kint, akkor nem bánnák-e ha csatlakoznál vagy néznéd... Ennyi. Nem fognak megenni. Max. azt mondják, hogy nem.
Menj oda, kérdezd meg, hogy esetleg miért is vannak kint, illetve ha azért vannak kint, akkor nem bánnák-e ha csatlakoznál vagy néznéd... Ennyi. Nem fognak megenni. Max. azt mondják, hogy nem.
Most türelmes pasi?
Szigethalom-Dunavarsány környékén szopnék kocsiban is
Közös hoki Nyéki tó
Keresek mert ugy alakult kb este 8 kor is jó ma este ha kocsim van Szolnokon.
Gödöllőnél valaki közös hokira, cumira?
Méretes farkammal játszok az autóban. Igényes pár vagy méretes Bi haver segíthet.