Sziasztok
Ma delutan este lesz kint par a repternel?
Ma delutan este lesz kint par a repternel?
Fót környékén valaki kalandozna?
Sziasztok
Ma delutan este lesz kint par?
Ma delutan este lesz kint par?
Mostanában valaki délpest és környékén? Normális partnert keresek. Csak maszti
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
11-22 ker ?egy kis kalandozás?
Nagytarcsa körmyékén lenne kedve valakinek bele élvezni feleségem használt bugyiábs mostanában?
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék lehettek többen is Dél-Dunántúl
Ipolyvece környékén valaki kalandozni ma délelőtt?
Reptéri kifutónál vagyok most valaki szopatni?
Szegeden keresek párommal 2 férfit estére a héten ! Többi infó privátba
Valakinek a talpaira spriccelnék ma éjjel, ha szeretnéd, ÍRJ !!
Kaland most? Pár?
Én örömmel csatlakoznék !!!!
írtam elérhetőséget privátban !!
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 04. 15. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Attól fugg merre lesz a buli
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 04. 15. kedd 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 15. kedd 18:18
Törölt felhasználó (4761021)

Sziasztok! jövő héten szabadtéri mókához társakat keresünk az ország középső részéből. Viber nélkül ne is keress!
Pétfürdő és környékén valaki?
Hatvan - Gödöllő között valaki közös hokira?
Most van kint reptéren valaki aki le szopna viszonzas nélkül?
Jó lenne, ha off-topik dolgokkal nem trollkodnád szét a fórumot… Kért tőled itt valaki ismerkedési tanácsokat szerinted? Vagy tán már zavar, ha heteró posztok is vannak itt, meg heteró emberek a reptérnél, vagy mi a gond? Szerinted csak a te erdőben szopós posztjaidnak van fenntartva a fórum, mindenki más maradjon csendben?
(Ez egy válasz Sissyke üzenetére (2025. 04. 15. kedd 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 15. kedd 16:32

Amúgy nem mindegy hogy innen vannak-e?
Menj oda, kérdezd meg, hogy esetleg miért is vannak kint, illetve ha azért vannak kint, akkor nem bánnák-e ha csatlakoznál vagy néznéd... Ennyi. Nem fognak megenni. Max. azt mondják, hogy nem.
Menj oda, kérdezd meg, hogy esetleg miért is vannak kint, illetve ha azért vannak kint, akkor nem bánnák-e ha csatlakoznál vagy néznéd... Ennyi. Nem fognak megenni. Max. azt mondják, hogy nem.
Most türelmes pasi?