Zirc környékén(párok)?
Reptérnél valaki?
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (04.24.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
szopnek ...ma..kocsim nincs
Sziasztok!
Szekszárd és környékén ma napközt Hölgy, Pár?
Szekszárd és környékén ma napközt Hölgy, Pár?
Sziasztok. Vaján keresek hölgyet vagy párt a hölgy örömére ma estére egy jó kamionos szexre. 40-es hetero pasi vagyok . Priviben írj vagy írjatok
Sziasztok. Vajon ma este keresek hölgyet vagy párt egy jó kamionos szexre! Privibe írj , írjatok
Kiskunhalason ma valaki? Nő pár?
Sziasztok!
Monorierdő..Pilis most reggel?.
Monorierdő..Pilis most reggel?.
4.ker autost szopnek
Csütörtökön nyíregyen valaki?
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok kor alkat mindegy csak legyél kanos.

Gödöllőnél valaki most cumira, hokira?
Sziasztok reptéren van mozgas?
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (2025. 04. 23. szerda 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Reptérre tervez valaki kimenni ma 22:00 felé?
Sziasztok.
Kondorosi útnál kifolyónál duna-parton ,hölgy esetleg pár két potens pasival egy kis játszadozás
Kondorosi útnál kifolyónál duna-parton ,hölgy esetleg pár két potens pasival egy kis játszadozás
Szépvölgyin most valaki egy masztira?
Győrben leszopni valakit? Helyem van
Sziasztok! Igen....
(Ez egy válasz Magicalcouple üzenetére (2025. 04. 23. szerda 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Komárom környékén valaki?