Nyíregyháza orosi úton pár, vagy pasi sexelni párral?
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Kolozsi tér jobbra fel a Szépvőlgyi úton,fel a hegyre koppig.Ha felértél,balra lesz parkoló.
(Ez egy válasz Shandorrr17 üzenetére (2025. 04. 26. szombat 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Hol is van pontosan az a Szépvölgyi ?
Hol is van pontosan az a Szépvölgyi ?
Bp belváros szextali valaki most? 11 ig bármilyen felállas jöhet, tabu nuku! irsz???!
Sziasztok! Inkább a Szépvölgyit javaslom az rendezettebb!(És akad partner is)
Szoktunk kijárni reptérre, megyünk májusban is! Vegyük fel egymassal kapcsolatot!
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (2025. 04. 26. szombat 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 26. szombat 19:23

Sziasztok.Párként párt,pasikat kérdeznénk a reptéri kalandokról.Voltunk már kint,szerettük volna felfedezni mik a lehetőségek.De sajnos csak a kergetőzést tapasztaltuk.Hova érdemes leállni,ahol tényleg történik is valami?
Szépvölgyin most valaki???
Sziasztok.Párként párt,pasikat kérdeznénk a reptéri kalandokról.Voltunk már kint,szerettük volna felfedezni mik a lehetőségek.De sajnos csak a kergetőzést tapasztaltuk.Hova érdemes leállni,ahol tényleg történik is valami?
Sziasztok!
Ma 22 óra körül kimegyünk a reptérre. Megismételnénk a múlt heti csoportos foglalkozást!
Ápolt, potens, szőrtelen intimű partnereket várunk!
Ma 22 óra körül kimegyünk a reptérre. Megismételnénk a múlt heti csoportos foglalkozást!

Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Este kinézünk a reptérhez nagyméretü pasikat szivesen fogadunk !! Parkolj le messzebb és legyél bátor oda jönni !!!
Párként pár lesz kint a reptéren 1-2 óra múlva
Sziasztok reptéren van valaki?
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék Budakeszi-Piliscsaba -Zsámbék környékén.

Sziasztok! Párt vagy pasit keresek autós kalandhoz.Repter, Bp környéke?
Ma Győrbe autós kalandra valaki
Sziasztok! Este 7 felé Hatvanban kölcsönös orál érdekelne, 50 feletti fiúval! Diszkréció, ápoltság fontos!
Azt mi is megnéznénk...
(Ez egy válasz Tádé91 üzenetére (2025. 04. 26. szombat 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 26. szombat 14:57

Reptéren vagy Szépvölgyin lesz kint ma este pár? Kukkolnék, kalandoznék.
Sziasztok. Ma éjszakára keresem aktív perverz kanos macikedvelő partneremet minden jóra. Macis 25 éves srác vagyok. Hajdúszoboszlón vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!