Ép megyek futni a reptér vége felé. Cargondomb környékére. Én bisex pasi, szóval nők és férfiak is rendben vannak

Szép jó reggelt vagy estét. Valaki mostanság nem szeretne passzív lenni?
Sziasztok! Fekete kombival , fekete ruhában a “ macho” srác innen van - volt ? Videózott pár repülőt , sajnos nem volt sokáig de nagyon megnyerő külsőd volt , szívesen kalandoznék veled ha esetleg kalandot kerestél kint és innen vagy! Melléd mentem de te illedelmesen előre engedtél de nem az volt a célom . Fehér kocsival voltam , megakartalak szólítani de mikor integettem csak mosolyogva visszaintegettél és elhajtottál.

Sziasztok. Pár van kint esetleg akit lehetne diszkréten kukkolni ? Kint vagyok a reptéren . 40- es kulturált, ápolt férfi
Ez nem is kérdés.
(Ez egy válasz Vadmacs84 üzenetére (2025. 04. 26. szombat 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Továbi szép estét mindenkinek ugy látom senki pár aki ismerkene.
Valaki m0, 31 es ut kornyeken mostanaban ?
Annak nincs is, aki csak autózik!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 04. 26. szombat 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
nincs itt semmi ma
(Ez egy válasz Albi 36 üzenetére (2025. 04. 26. szombat 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Van kint pár aki talizna is?
Szia! Egy élmény volt! Remélem még összefutunk!
(Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (2025. 04. 26. szombat 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok en voltam sofőrrel
(Ez egy válasz Vadmacs84 üzenetére (2025. 04. 26. szombat 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Hajnal 3 korul ujpest es 13.kerulet kornyeken valaki? Autos is ok
?
Sziasztok pár aki ismerkedne találkozna a kifutónál ?
Fehér Merci Vito ??? A körforgalom nál ?????Talán pár lenne?
XI ker Albertfalva most?
Most indultunk, kb 40 perc és ott vagyunk.
(Ez egy válasz Vadmacs84 üzenetére (2025. 04. 26. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 26. szombat 19:16

Sziasztok!
Ma 22 óra körül kimegyünk a reptérre. Megismételnénk a múlt heti csoportos foglalkozást!
Ápolt, potens, szőrtelen intimű partnereket várunk!
Ma 22 óra körül kimegyünk a reptérre. Megismételnénk a múlt heti csoportos foglalkozást!

Szép estét pár esetleg van kint a Szépvölgyi úton
Szia most Győrbe valaki egy autós tali