Kiskunhalas és környékén keresem partnerem nő személyében aki megnézne velem pár erdőt vadlest és ehhez hasonló dolgokat
Gödöllőnél valaki közös hokira most?
Pár van kint a reptéren? Mert akkor, mi is kimennénk most
ha egy fehér transit akkor lehet én voltam
(Ez egy válasz Cicus76 üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Budaörsön valaki hokizna?
Reptéren pár? Kanos XL
Péntek vagy szombat dèlelőtt-kora délutánra keresünk autóval rendelkező ès utazni hajlandó szőrtelen fiatal sràcot harmadiknak feleségem örömère,közös kènyeztetèsère hetero alapon Somogy megyèben, 35 év alatti sportos testalkatú férfi személyében (90 kg alatt) Kérjük csak azok írjanak akik ezeknek a kritériumoknak megfelelnek és hajlandóak is találkozni és nem kifogásokat keresnek. Nem kamusok vagyunk, komolyan gondoljuk de nem bárkivel és nem minden áron. Diszkréció adott és elvárt.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok Békéscsaba környékén csatlakoznék ma párhoz, nőhöz 34 éves vagyok, privibe írj

Párral kalandoznék reptéren. Van pár aki megy ki. Privátban írjatok rám
Ár reptér melyik részére érdemes kimenni? Lehet kinéz el 5 körül?
A mai napon 7 körül reptéri kifutó, vagy környékén srác?
Gödöllőnél valaki most?
Este kb.mikor?
(Ez egy válasz perverz42 üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunaharasztin szopnák ma délutan helyem van.
Szépvölgyire jön valaki mostanában?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Valaki egy laza cumi?