Kondorosi vagy szépvölgyi úton van kint valaki
Most női, esetleg heteró alapon pár partneremet keresem Szépvölgyin, vagy a Reptérnél. 28F
Sziasztok. Kint van esetleg kezdő bi srác aki csak annyit szeretne kipróbálni amit én keresek ? ( farokverés)
Írtam neked privátban
(Ez egy válasz Extrémpotens üzenetére (2025. 04. 30. szerda 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 30. szerda 23:09

Már látom. Hogy sokan de teljesen kezdőként nemismerem az etikettet
Taxi innen vagytok ?s reptér nél
Már látom. Hogy sokan de teljesen kezdőként nemismerem az etikettet
Valaki valakik kinn most a reptérnél tök új vagyok itt
Akkor csak a szokásos!
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2025. 04. 30. szerda 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 30. szerda 22:42

Azért a suv-os párt eléggé kergetik itt az emberek körbe körbe.
Valószínűleg nyugit keresnek vagy párt és ha megtalálják, amit keresnek megállnak majd. De ez persze nem 100%

Valószínűleg nyugit keresnek vagy párt és ha megtalálják, amit keresnek megállnak majd. De ez persze nem 100%
Teljes tisztelet a SUVosoknak, hogy kijöttek, és kitartanak, amíg egy 3as társasággal beszélgettünk, vagy 4x mentek el mellettünk!
Nyílván nem azt a csoportot keresték!
Viszont egy levillogást és a kommunikációra felhívást akár elutasítva is vagy egy kösz nem, illik valami módon jelezni.
Mindenesetre jelztem feléjük, hogy elnézést kérek a tolakodásért!
Szép estet nektek és nekik is, legyen meg a számításotok! (Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2025. 04. 30. szerda 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 30. szerda 22:42
Nyílván nem azt a csoportot keresték!
Viszont egy levillogást és a kommunikációra felhívást akár elutasítva is vagy egy kösz nem, illik valami módon jelezni.
Mindenesetre jelztem feléjük, hogy elnézést kérek a tolakodásért!
Szép estet nektek és nekik is, legyen meg a számításotok! (Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2025. 04. 30. szerda 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Valószínűleg nyugit keresnek vagy párt és ha megtalálják, amit keresnek megállnak majd. De ez persze nem 100% (Ez egy válasz T0r0lt üzenetére (2025. 04. 30. szerda 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 30. szerda 22:39

Valószínűleg nyugit keresnek vagy párt és ha megtalálják, amit keresnek megállnak majd. De ez persze nem 100% (Ez egy válasz T0r0lt üzenetére (2025. 04. 30. szerda 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Értem Én, hogy X az Y-t keresi.
Csak az felfoghatatlan számomra amikor párok kergetőznek köröznek.
Vagy a kiszálló, kommunikálni akaró ember vagy levegőnek nézik 10m-ről vagy menekülnek.
Mindenesetre ha valaki(k) akár csak beszélgetni szeretnének amíg megtalálják a vágyukat, Én vevő vagyok rá!
Keress bátran!
(Kérek a kölcsönös tiszteletet adjuk meg egymásnak, én a te vágyad/irányúltságod, te(ti) az én hetero irányúltságom)
Béke!
Vagy a kiszálló, kommunikálni akaró ember vagy levegőnek nézik 10m-ről vagy menekülnek.
Mindenesetre ha valaki(k) akár csak beszélgetni szeretnének amíg megtalálják a vágyukat, Én vevő vagyok rá!
Keress bátran!
(Kérek a kölcsönös tiszteletet adjuk meg egymásnak, én a te vágyad/irányúltságod, te(ti) az én hetero irányúltságom)
Béke!
Zenélő autoban innen vagytok ?
Értem Én, hogy X az Y-t keresi.
Keress bátran!
Béke!
Keress bátran!
Béke!
Sokan vannak koztuk en is de nem igazan tortenik semmi
(Ez egy válasz dugo-huzo üzenetére (2025. 04. 30. szerda 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Pár aki találkozna?
Repternel valaki?
Ket 20as srac vagyunk
Ket 20as srac vagyunk
Kis erdőnel nézte valaki
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 04. 30. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este Budapesten fiatal pár vagy srác esetleg bármilyen korú hölgy egy autos masztira?
Szépvölgyin a Kia ban a pár itt van az oldalon?
sajnos nincs ,pedig jó lenne
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2025. 04. 30. szerda 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sehol semmi pár?