Hali. Van most valaki a reptéren?
Reptér környékén keresek passziv bi homokos pasit
Szivesen meglesnék ma reggel valakit.
Van még kint valaki a reptérnél?
Szépvölgyi re jöhetne valami pár
Kondorosi vagy szépvölgyi úton van kint valaki
Most női, esetleg heteró alapon pár partneremet keresem Szépvölgyin, vagy a Reptérnél. 28F
Sziasztok. Kint van esetleg kezdő bi srác aki csak annyit szeretne kipróbálni amit én keresek ? ( farokverés)
Írtam neked privátban
(Ez egy válasz Extrémpotens üzenetére (2025. 04. 30. szerda 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 30. szerda 23:09

Már látom. Hogy sokan de teljesen kezdőként nemismerem az etikettet
Taxi innen vagytok ?s reptér nél
Már látom. Hogy sokan de teljesen kezdőként nemismerem az etikettet
Valaki valakik kinn most a reptérnél tök új vagyok itt
Akkor csak a szokásos!
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2025. 04. 30. szerda 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 30. szerda 22:42

Azért a suv-os párt eléggé kergetik itt az emberek körbe körbe.
Valószínűleg nyugit keresnek vagy párt és ha megtalálják, amit keresnek megállnak majd. De ez persze nem 100%

Valószínűleg nyugit keresnek vagy párt és ha megtalálják, amit keresnek megállnak majd. De ez persze nem 100%
Teljes tisztelet a SUVosoknak, hogy kijöttek, és kitartanak, amíg egy 3as társasággal beszélgettünk, vagy 4x mentek el mellettünk!
Nyílván nem azt a csoportot keresték!
Viszont egy levillogást és a kommunikációra felhívást akár elutasítva is vagy egy kösz nem, illik valami módon jelezni.
Mindenesetre jelztem feléjük, hogy elnézést kérek a tolakodásért!
Szép estet nektek és nekik is, legyen meg a számításotok! (Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2025. 04. 30. szerda 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 30. szerda 22:42
Nyílván nem azt a csoportot keresték!
Viszont egy levillogást és a kommunikációra felhívást akár elutasítva is vagy egy kösz nem, illik valami módon jelezni.
Mindenesetre jelztem feléjük, hogy elnézést kérek a tolakodásért!
Szép estet nektek és nekik is, legyen meg a számításotok! (Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2025. 04. 30. szerda 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Valószínűleg nyugit keresnek vagy párt és ha megtalálják, amit keresnek megállnak majd. De ez persze nem 100% (Ez egy válasz T0r0lt üzenetére (2025. 04. 30. szerda 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 30. szerda 22:39

Valószínűleg nyugit keresnek vagy párt és ha megtalálják, amit keresnek megállnak majd. De ez persze nem 100% (Ez egy válasz T0r0lt üzenetére (2025. 04. 30. szerda 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Értem Én, hogy X az Y-t keresi.
Csak az felfoghatatlan számomra amikor párok kergetőznek köröznek.
Vagy a kiszálló, kommunikálni akaró ember vagy levegőnek nézik 10m-ről vagy menekülnek.
Mindenesetre ha valaki(k) akár csak beszélgetni szeretnének amíg megtalálják a vágyukat, Én vevő vagyok rá!
Keress bátran!
(Kérek a kölcsönös tiszteletet adjuk meg egymásnak, én a te vágyad/irányúltságod, te(ti) az én hetero irányúltságom)
Béke!
Vagy a kiszálló, kommunikálni akaró ember vagy levegőnek nézik 10m-ről vagy menekülnek.
Mindenesetre ha valaki(k) akár csak beszélgetni szeretnének amíg megtalálják a vágyukat, Én vevő vagyok rá!
Keress bátran!
(Kérek a kölcsönös tiszteletet adjuk meg egymásnak, én a te vágyad/irányúltságod, te(ti) az én hetero irányúltságom)
Béke!
Zenélő autoban innen vagytok ?
Értem Én, hogy X az Y-t keresi.
Keress bátran!
Béke!
Keress bátran!
Béke!
Sokan vannak koztuk en is de nem igazan tortenik semmi
(Ez egy válasz dugo-huzo üzenetére (2025. 04. 30. szerda 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Pár aki találkozna?
Repternel valaki?
Ket 20as srac vagyunk
Ket 20as srac vagyunk