Mi is taliztunk velük !!! Tényleg azok !!!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 05. 03. szombat 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok este aXV.keruketben taliznank egy autós szopás reményében heteronalapon.Semmi buziskodás.Az aktualis jelölt 30-45-között tiszta,ápolt van foga.Minden mast privátban.Annyi higy a feleseg dagi!
Mostanában kukkolható pár Budán kocsiban szabadban?
nemhogy taliztam,, hanem ,nagyonn jók
Tegnap ki talizott a fehért telepjáros párral??
Kifejezetten autós szex tekintetében keresnék, a mai nap (szombat), este/éjjel Szolnok és környékén járó, autós N/F PÁR-t... Cuckold/dogging-játékokra, ill. AKÁR csak végignézni Titeket szex közben, autótokban, természetben, HA ÉPP ERRE JÁRTOK... Bármilyen opció érdekel: 2ff+1n felállás, illetve, én végignézlek Titeket, vagy ha arra van igény: szívesen kényeztetem a Hölgyet, Párja előtt...! Bármi, ami Titeket is izgat... Kifejezetten autós találkozás érdekel, annak minden izgalmával, ezért előny, ha Nektek is bejön ez a téma... Ápolt, intelligens, igényes, potens, jó méretű Férfiként, komoly, privát megkereséseket várnék! További szép hétvégét Mindenkinek!
Üdv! Ma délután 16 óra körül mennék a reptérre...lesz kinnt vki?
Profilomon van kép
Ma délután 15:00 körül Baja környékén valakik valaki?
Üdv .S pároknak.A mai napon átutazóba vagyok,Pestről Abdai ( nudi strand) ,most.És később Mosonmagyaróvár irányába utazok.Párhoz beszállnék harmadik nak . Írjatok nyugodtan.Kb 3 óráig max vagyok Abdánn . Autóval vagyok .a környéken barhovà.
K-E és környező megyékben: Ápolt feleséget szopatnék ma délután autóban vagy amellett akár a férje jelenlétében is. Priviben írjatok.
Sziasztok!
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Igen, toplistás volt a pár, kár hogy már csak a beszélgetésre értem oda. Reméljük ma este ismét ki jönnek picit.
(Ez egy válasz Peti450 üzenetére (2025. 05. 03. szombat 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 03. szombat 11:34

Sziasztok ! tegnap szépvölgyin a pár nagyon toplistás volt nálam
ill ha ma este szüksége lenne párnak pasira nyugodtan jelezze 12 ker vagy szépvölgyi
üdv P

Sziasztok,
Siofok, Szantod, Zamardi kornyezeteben kalandoznek ezen a szep Napon. Kellemes pillanatokra, orakra a du.n i orakban
Siofok, Szantod, Zamardi kornyezeteben kalandoznek ezen a szep Napon. Kellemes pillanatokra, orakra a du.n i orakban
Sziasztok ! tegnap szépvölgyin a pár nagyon toplistás volt nálam
ill ha ma este szüksége lenne párnak pasira nyugodtan jelezze 12 ker vagy szépvölgyi
üdv P

Sziasztok. Mai nap hplgy aki talizna egy fiatal pasival?
Mostanaban 4.ker kornyeken odavissza dolgokra keresek
Még itt egy darabig!
(Ez egy válasz Ilikedogging üzenetére (2025. 05. 03. szombat 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 03. szombat 10:35

Sziasztok!
Csepeli dunapartra várok hölgyet vagy párt elsősorban kukkonék, de ha a helyzet úgy alakulna csatlakozhatok is. Kb. 12-ig alkalmas, már a helyszínen vagyok!
Csepeli dunapartra várok hölgyet vagy párt elsősorban kukkonék, de ha a helyzet úgy alakulna csatlakozhatok is. Kb. 12-ig alkalmas, már a helyszínen vagyok!
Most valaki reptéren ?
Holnap reggel 8-9óra között esetleg pár jönne ki a reptèrre?