szabadban vki?Albertirsa Dánszentmiklós Pusztavacs
Reptéren pàr esetleg bi pasi?
Sziasztok. Ma vagy holnap Győr környékén keresek kalandot.
Mi is taliztunk velük !!! Tényleg azok !!!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 05. 03. szombat 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok este aXV.keruketben taliznank egy autós szopás reményében heteronalapon.Semmi buziskodás.Az aktualis jelölt 30-45-között tiszta,ápolt van foga.Minden mast privátban.Annyi higy a feleseg dagi!
Mostanában kukkolható pár Budán kocsiban szabadban?
nemhogy taliztam,, hanem ,nagyonn jók
Tegnap ki talizott a fehért telepjáros párral??
Kifejezetten autós szex tekintetében keresnék, a mai nap (szombat), este/éjjel Szolnok és környékén járó, autós N/F PÁR-t... Cuckold/dogging-játékokra, ill. AKÁR csak végignézni Titeket szex közben, autótokban, természetben, HA ÉPP ERRE JÁRTOK... Bármilyen opció érdekel: 2ff+1n felállás, illetve, én végignézlek Titeket, vagy ha arra van igény: szívesen kényeztetem a Hölgyet, Párja előtt...! Bármi, ami Titeket is izgat... Kifejezetten autós találkozás érdekel, annak minden izgalmával, ezért előny, ha Nektek is bejön ez a téma... Ápolt, intelligens, igényes, potens, jó méretű Férfiként, komoly, privát megkereséseket várnék! További szép hétvégét Mindenkinek!
Üdv! Ma délután 16 óra körül mennék a reptérre...lesz kinnt vki?
Profilomon van kép
Ma délután 15:00 körül Baja környékén valakik valaki?
Üdv .S pároknak.A mai napon átutazóba vagyok,Pestről Abdai ( nudi strand) ,most.És később Mosonmagyaróvár irányába utazok.Párhoz beszállnék harmadik nak . Írjatok nyugodtan.Kb 3 óráig max vagyok Abdánn . Autóval vagyok .a környéken barhovà.
K-E és környező megyékben: Ápolt feleséget szopatnék ma délután autóban vagy amellett akár a férje jelenlétében is. Priviben írjatok.
Sziasztok!
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Igen, toplistás volt a pár, kár hogy már csak a beszélgetésre értem oda. Reméljük ma este ismét ki jönnek picit.
(Ez egy válasz Peti450 üzenetére (2025. 05. 03. szombat 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 03. szombat 11:34

Sziasztok ! tegnap szépvölgyin a pár nagyon toplistás volt nálam
ill ha ma este szüksége lenne párnak pasira nyugodtan jelezze 12 ker vagy szépvölgyi
üdv P

Sziasztok,
Siofok, Szantod, Zamardi kornyezeteben kalandoznek ezen a szep Napon. Kellemes pillanatokra, orakra a du.n i orakban
Siofok, Szantod, Zamardi kornyezeteben kalandoznek ezen a szep Napon. Kellemes pillanatokra, orakra a du.n i orakban
Sziasztok ! tegnap szépvölgyin a pár nagyon toplistás volt nálam
ill ha ma este szüksége lenne párnak pasira nyugodtan jelezze 12 ker vagy szépvölgyi
üdv P

Sziasztok. Mai nap hplgy aki talizna egy fiatal pasival?
Mostanaban 4.ker kornyeken odavissza dolgokra keresek