Sziasztok!
Ma ,az az péntek délelött 8 h körül a savoya auchan parkolójába játszok a 23cm és cerkámmal.
Női kukkolót várok!
Ma ,az az péntek délelött 8 h körül a savoya auchan parkolójába játszok a 23cm és cerkámmal.
Női kukkolót várok!
Sziasztok
Keresünk!
Péntek estére párt vagy nőt hetero alapon.
Orál , sex, vagy csak nézzük. Ami nektek megfelel
30 éves jófej , laza srácok vagyunk, nagy intimmel.
Budapest előny, de bármi megoldható szinte
Keresünk!
Péntek estére párt vagy nőt hetero alapon.
Orál , sex, vagy csak nézzük. Ami nektek megfelel
30 éves jófej , laza srácok vagyunk, nagy intimmel.
Budapest előny, de bármi megoldható szinte
Sziasztok! Holnap este Debrecenben nem tudtok olyan helyet ahol kalandozni lehet! 41éves bi uni női fehérneműs pasi vagyok!
Sziasztok!
Üllő most?
Üllő most?
bocsi.jelezni akartam,hogy ha a profilodon nincs képed ,esélyed sincs nőt találni....Hiába való a sok üzenet.Azt jelenti hogy titkolni való van....
Reptér pár vagy bi igényes pasi? XL
Sziasztok! Ma este párral (a hölgy örömére), hölggyel kellemesen kalandoznék. Eger-Budapest között a régi hármas út vonalán.
Hólgyekkel Bi parokkal ismerkednek 11 es 22 kerben
kondorosi - budafoki út parkoló/dunapart? mostanában?
ha a profilomon nincs kép ,az esélyed nem sok,bárki lehetsz......
Heves megyéből férfi, aki bennelenne kurvázásba?

Sziasztok.
Idősebb úr Budaörsön aki kanos…?
Privátban írj kérlek.
Idősebb úr Budaörsön aki kanos…?
Privátban írj kérlek.
Valakit Győrben leszopni ma? Helyem van.
Sziasztok! Mara keresek párt vagy pasit egy kis autós kalandhoz.
Szabolcs megyébe vannak ilyen helyszinek?
Reptérnél autós kaland?
Kondorosi/Árasztó part, lehet valakit ma kukkolni?
Debrecenben szopatnék diszkréten, ha van kedve valakinek. Összefutunk élvezzük aztán akár elfelejtjük egymást, akár alakulhat tartósabbra is
írj bátran

Sziasztok MA estére vagy HOLNAP estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Megnéznék egy masztit szabadban ma koradélután, Reptér, Dabas, Bugyi környékén, esetleg kézzel segítenék is!