Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 05. 23. péntek 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 23. péntek 21:56

Törölt felhasználó (4759810)

Sziasztok. Ma este keresnek egy kalandra , szimpatikus srácot akit szintén csak annyi izgat mint engem. Lehet autós kaland vagy búvóhely is van ha kell. Adatlapom van, abban több info van. Adatlap neked is legyen kérlek.
Sziasztok. Ma este keresnek egy kalandra , szimpatikus srácot akit szintén csak annyi izgat mint engem. Lehet autós kaland vagy búvóhely is van ha kell. Adatlapom van, abban több info van. Adatlap neked is legyen kérlek.
Valaki nem jár a Flórián tér környékén? Szívesen szopnék!
Sziasztok,
Reptér?
Reptér?

Sziasztok most szükségem lenne egy fuvarra Csepel szigetről a 9kerbe cserèbe ...
Éjszaka egy sportos férfi társaságát keressük aki benne lenne egy mellre élvezésben. Se több- se kevesebb nem történne. Azaz rávernénk a farkunkat hölgy tagunk mellére. Heteró férfit , azaz mindenki a magáét veri. Hely van ! (kb 1 óra környékén)
Reptéren vagyunk, van kint pár vagy lány ?
Most Szilvi nélkül vagyunk haverommal
Most Szilvi nélkül vagyunk haverommal
Izgalmas estét, mindenkinek. Szívesen találkoznék párral, hölggyel. Akinek lenne kedve vele, velük szívesen ismerkednék, csatlakoznék hozzájuk.
Szoptasson meg valaki a kocsijában!
Szolnok Hajdúszoboszló vonalon valaki kocsiban szopatni szopni szeretnék
Sziasztokma estére(péntek) keresünk párt vagy lányt
Szilvi ma este nem ér rá szóval legjobb haverommal keresünk
Heterok vagyunk
Szilvi ma este nem ér rá szóval legjobb haverommal keresünk
Heterok vagyunk
Igényes fiatalt keresek autos vagy szabadtéri masztira. Bp. es környéke.
Sziasztok fiúk!
Laza, izgalmas randi vagy autós kaland? Benne vagyok!
Autós, aktív pasikat várok – írj privátban!
Laza, izgalmas randi vagy autós kaland? Benne vagyok!
Autós, aktív pasikat várok – írj privátban!
Reptéren lesz ma pár esetleg?

Sziasztok.
Most délután Törökbálint -budaörs -diósd vonalon..???
Privátban egyeztessünk.
Most délután Törökbálint -budaörs -diósd vonalon..???
Privátban egyeztessünk.
Valaki reptér??
Solt-Izsák?
Pàrokat
Oralt szereto holgyeket bi pparokat keresek budapesten
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Van nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi,de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?