Sziasztok fiúk!
Laza, izgalmas randi vagy autós kaland? Benne vagyok!
Autós, aktív pasikat várok – írj privátban!
Laza, izgalmas randi vagy autós kaland? Benne vagyok!
Autós, aktív pasikat várok – írj privátban!
Üllő - Monor környékén valaki?
Győrben szopnèk. Helyem van.
Hölgyek, lányok,párok.... A holnapi napon ki lenne kíváncsi szigorúan heteró alapon egy 40-es jóképűnek mondott, sportos férfi érzéki masztijára? Szekszárd-Paks-Dunaújváros.... Válaszokat privátban várok....
Sziasztok
Budapest valaki?
Budapest valaki?
Székesfehérvár környékén ma szopni szerető párt unatkozó hölgyet keresek. Spontán szabadban közös játszadozás vagy csak hogy használjalak vagy csak kukkolás is érdekel rendszeresre..
Sziasztok. Ma napközben pár egy kis autós kalandra Pest megyébe?
Ma délelőttre is keresnék ismerkedés- haverkodás céljára egy srácot.
Szolnokon keresek egy kölcsönös dolgokra partnert irj privátba én39 éves 180cm magas 105kg 14 4es farkam bi uni srác vagyok. Helyem nincs kocsim van.
Veszprém környékén szopatnék.
Párosunk férfi tagjának kis büntetéses játék keretein belül egy férfi farkát kell kivernie a mai napon. Erre keresnék egy fiút akit izgatna egy ilyen szituáció. Megfogná , kiverné a farkad , hazajönne és elmesélné nekem, hogy milyen volt.
Pécsen kocsiba szopatnék
Gödöllőnél keresek srácot lazább dolgokra
18ba most sexelnèk valaki lenne? hely van
Sziasztok! Reptérnél közös cumi?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Most a 18ban hoki orál anal hely van
Sziasztok! Férfias féfit kényeztetnék most a reptéren! Én is cumizható vagyok, ha szeretné az adott illető.
Keresek mostanra egy jófej srácot. Közös hoki vagy én verem neked . 1-2 képet ha izgalmasnak találod , mutatok páromról természetesen. Autós kaland vagy búvóhely is megoldható.
Holnap a 3.kerben valaki velem tart szabadban játszani kicsit? Közös hoki, szopok is.. Tudok jó pár helyet!