Sziasztok.Pesten lenne lány, aki buliból tart hazafelé?Szivesen elvinnénk a párommal.Menet közben szivesen megnéznénk ahogy masztizol,de akár a hölgytagunkkal kölcsönös nyalás is lehet..
Helo! Pár férfi tagja vagyok. Reptéren ilyenkor még szoktak kint lenni ? ( +1 óra az út még)
Vagy ez teljesen változó esetleg ?
Vagy ez teljesen változó esetleg ?
40 es normális testalkatú férfiként párt keresek a reptéren most,
kukkolás is érdekel de szívesen beszàlnék.
kukkolás is érdekel de szívesen beszàlnék.
Pest megye Déli részén nem lenne hölgy vagy pár autós kalandra mostanság?
Ok. Hol? Egy jó dogging?
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2025. 05. 24. szombat 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Párom ( hölgy tagunk nélkül ) nélkül kalandoznék ma éjszaka. Egy kellemes autós kalandba akár benne lennék
Bp vki?
Éjszaka egy sportos férfi társaságát keressük aki benne lenne egy mellre élvezésben. Se több- se kevesebb nem történne. Azaz rávernénk a farkunkat hölgy tagunk mellére. Heteró férfit , azaz mindenki a magáét veri. Hely van ! (kb 1 óra környékén). És igen , furcsa szokásunk van : nem mindegy ki jönne , így kiválasszuk a számunkra megfelelő partnert aki szimpatikus nekünk. Ha nem találunk akkor inkább halasztjuk a dolgot.
Fehér Transit innen van?
Gödöllőnél srác közös hokihoz cumihoz?
Hajnal 2 korul szopnek, szopatnek autost 4.ker kornyeken.
Én csak egy szürke egyterűs párral találkoztam, hmmm imádtam a látványt, köszönöm nekik, és bármikor újra... bár, ki tudja honnan voltak
(Ez egy válasz just_a_guy üzenetére (2025. 05. 24. szombat 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Be indulta turizmus 22:40 van! Hétvégén ioyenkor indul a program kint . Igaz 5-6 fok van jelenleg!!
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2025. 05. 24. szombat 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Mesélj!
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2025. 05. 24. szombat 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Fehér autóval pár a szépvölgyin innen volt?
Közben rajzás lett, percről percre mindíg más a szitu
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2025. 05. 24. szombat 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este 11 körül Monor reptér Pilis közelében nem szopna le valaki viszonzas nélkül?
Már szinte senki... csendesség van
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2025. 05. 24. szombat 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok szépvölgyire érdemes felnézni sportos 40 es pasinak ? Hetero kaland érdekel üdv P