Reptéren most?
Sziasztok ma este örömmel találkoznék párral hölggyel Hatvanban
Szia.
Pontosan, hol van ez a hely? Köszi. (Ez egy válasz kuzlerbius üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Pontosan, hol van ez a hely? Köszi. (Ez egy válasz kuzlerbius üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Győrben leszopni valakit? Helyem van.
Reptérre érdemes ma kinézni?
Kondorosi kifolyonál lesz ma kint valami?
Épp fent vagyok a Szépvölgyin és verem az autóban.
Sziasztok! Ma valaki közös hoki, orál? Bp és kornyeken
Sziasztok!
Holnap reggel reptér?
Holnap reggel reptér?
Pásztó-Hatvan -Gyöngyös vonalon keresek partnert. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj nyugodtan , megpróbálok válaszolni minnél előbb.

Ma valaki taksony ?
Nemsokára kint leszek a Szépvölgyin!
Kiverném a fák között és erre keresek partnert vagy kukkolót.
Csak igényes emberek érdekelnek.
Kiverném a fák között és erre keresek partnert vagy kukkolót.
Csak igényes emberek érdekelnek.
hello valaki esetleg Tiszakécske és közvetlen közelében aki talizna kiverné a farkam egyenlőre ennyit szeretnék aztán továbbiakban több is elképzelhető írj privátban
Sziasztok fiúk!
Laza, izgalmas randi vagy autós kaland? Benne vagyok!
Autós, aktív pasikat várok – írj privátban!
Laza, izgalmas randi vagy autós kaland? Benne vagyok!
Autós, aktív pasikat várok – írj privátban!
16-17. Kerület.
Autós kaland?
Autós kaland?
Debrecenben kölcsönös maszti cumi? Egy szakállas/bajuszos pasit szívesen megcumiztatnék a maci farkammal. Hely megoldható.
Hali
Reptéren valaki ,közös hoki ?
Reptéren valaki ,közös hoki ?
Ilyen későn reptérnél?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Glory kaland sajnos kilőve ma. A sötét helység még műsoron. Erre keresnék vagy autós kalandra egy enyhe bi vagy heteró srácot. Hoki , kölcsönös hoki, oral kérdőjeles . Én keresek ( férfi !)
A két érkező pár esetleg?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)