Sajnos lemaradok rólla,hogy dumcsizzunk egy jót. Csak péntek délelőttig van szabad időm. Remélem máskor is jártok erre.
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 29. csütörtök 11:18

2025. június 06-tól 09-ig péntek délután, szombaton és vasárnap napközben Nyékládházán a Debreceni-tó nudis swingeres partján leszünk a nagy fatörzses beállónál. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete fém csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy keressenek meg itt.
2025. június 06-tól 09-ig péntek délután, szombaton és vasárnap napközben Nyékládházán a Debreceni-tó nudis swingeres partján leszünk a nagy fatörzses beállónál. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete fém csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy keressenek meg itt.
Senki?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Az úgy van hogy magas hegyek között hol a tenger hupikék.....
(Ez egy válasz Martin366 üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél?
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
Ma reptér mögött domboknál
Ma 11kor fiatal aktiv? Tangában pucsítok hátul a dombok mögött. Ha megállsz szállj ki mintha pisilnél az lesz a jel
Veszprém környéki vagy itt átutazó hölgy, pár?
Sziasztok!
Reptér környékén pár vagy hölgy?
Reptér környékén pár vagy hölgy?
balaton északi patján van esetleg pár vagy hölgy akiket vagy akit lehet kukkolni ?ma
Sziasztok!
Soroksár ma reggel?..
Soroksár ma reggel?..
Párokat néznék szeretkezés közben! akár autóban is! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok! Adatlapom szerint ismerkednék!
Pécel környékén 11 óra körül. Valaki.?
Sziasztok!
Valóban 23-cm cerkámmal,péntek estére heteró alapon házibarát lennék Budapesten!
Üzenet módosítása
Valóban 23-cm cerkámmal,péntek estére heteró alapon házibarát lennék Budapesten!
Üzenet módosítása
Budapest-Komàrom vonalon valaki valamit?

Egy autós kalandra keresek partnert. Egy közös hoki vagy hogy én kiverem neked ami érdekelne, amit kipróbálnék.( férfi tagunk vagyok).
A lovaskocsis pár innen van ?
Hmm az jó
azt bírom én is
(Ez egy válasz Nagyonvadsex01 üzenetére (2025. 05. 28. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)