Nekem ugyanez. Aztán meg én lettem tiltva.
(Ez egy válasz kukori69 üzenetére (2025. 05. 30. péntek 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéren szopatna valaki?
Sziasztok. Dunaújváros és környékéna este kis autós kaland?
Ui.: nyilvános a csoport, de csak engedélyezès után lesz tag, aki jelentkezik.
Plusz a csoport hetero. (Ez egy válasz Golden-srac üzenetére (2025. 05. 30. péntek 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 30. péntek 15:59
Plusz a csoport hetero. (Ez egy válasz Golden-srac üzenetére (2025. 05. 30. péntek 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
A könnyebb és gyorsabb ismerkedés, keresgélés végett lett csinálva egy reptér-szèpvölgyi-kondorosi csoport teams-en (korábban skype). Ha valaki szeretne belépni írjon levelet és fel lesz véve. De csak amíg mindenki kulturáltan viselkedik és nem vitázik másokkal. Párokat is várnánk a csoportba még, akik ismerkedni szeretnének, infót gyűjteni, bármi a témához kapcsolódót szeretne.
A könnyebb és gyorsabb ismerkedés, keresgélés végett lett csinálva egy reptér-szèpvölgyi-kondorosi csoport teams-en (korábban skype). Ha valaki szeretne belépni írjon levelet és fel lesz véve. De csak amíg mindenki kulturáltan viselkedik és nem vitázik másokkal. Párokat is várnánk a csoportba még, akik ismerkedni szeretnének, infót gyűjteni, bármi a témához kapcsolódót szeretne.
Repté?
Velem egyszer le volt egyeztetve ,de lemondtátok elötte
(Ez egy válasz lacr5gtt üzenetére (2025. 05. 30. péntek 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 30. péntek 14:07

ma este 21:00-ra keresünk 30-45-közotti férfit palotán autos szopáshoz.Olyat aki nem kamus es el is jön.Minden mas privátban
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Szombathelyen hétvégén skanzenban esetleg egy kis légyott? Női partnert keresek
Sziasztok!
Szia én benne lennék Turulnálhol?
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2025. 05. 30. péntek 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok. Szombaton délután 2 körül is rá érek!
Sziasztok most kaland valaki mogyorod és környéke.
Hölgy, pár a Szépvölgyin ma?
Dömsöd környékéről valakik helyem van.
Este vki Albertirsa Dánszentmiklós?autós?
Ma este Tatabánya Turul?
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapest és környékén már ma este is, akár szabadban is!
Viber, Google Chat, Whatsapp van, utazni tudok! Írjatok bátran!
Reptérnél a dombok mögött szopnék
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapest és környékén már ma este is, akár szabadban is!
ma este 21:00-ra keresünk 30-45-közotti férfit palotán autos szopáshoz.Olyat aki nem kamus es el is jön.Minden mas privátban
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Valaki Törökbálint auchan????