Sziasztok ma egész nap, holnap egész este valaki- valakik? Helyem van!!!Helyileg, Dömsöd.
Szabadban vernek fiukat... tudtok javasolni helyet Bpen ahol bepucsitva előre dolve várhatom aki épp arra téved?
Sziasztok. Győrben leszopnèk valakit. Helyem van.
Sziasztok..korrekt apolt normalis sráccal mennek ki nudi..vagy barmi.(repter, szabadba)..egyszeruen jo ido van..és meglatjuk..akar többes is... csak BP
Sziasztok!
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim!
Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim!
Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Sziasztok vasárnap du. 18-19 óra körül mennénk a reptérre. 50 - es pár. Nyilvános kukkolásra, a hölgyet meglesheted masztizás közben. Ha szimpi vagy kézzel segit legyetek kulturáltak és borotváltak. Ha irsz minimum 1 képed legyen!!
Kifutó végénél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Szia. Ha férfi előtt is megcsinálod, akkor szivesen
(Ez egy válasz A férfi üzenetére (2025. 05. 31. szombat 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok kiverném a farkam kocsiban valaki végignézné?
Sziasztok veszprém Balatonakarattyai környékén valaki?
Sziasztok
Holnap Tapolcán a haraszton sexelnénk,szívesen làtnànk 60 év feletti,méretes szerszámmal rendelkező kukkolót.....
Holnap Tapolcán a haraszton sexelnénk,szívesen làtnànk 60 év feletti,méretes szerszámmal rendelkező kukkolót.....
Debrecenben ma délután 2 körül cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok hely megoldható.
Sziasztok. Most valaki a kifutónál?
Reptér?
Sziasztok.Ma este Balatonfüreden ismerkednék hölgyel,esetleg párral hetero alapon.Ha valakinek van kedve ismerkedni akkor privátban egyeztessük az elképzeléseinket.
Jó reggelt, ma reggel kint leszek a reptér Merzse mocsár előtti/melletti területen. Hetero kalandot keresek...
Ma vecsésen üritenék jelentkezö?
Pásztó-hatvagy-gyöngyös vonalon Esetleg valaki a mai napon? Utazni és fogadni is tudok.
Reptérnél vagyok. Van itt innen valaki aki szopatna ?
ha Pár ! van vagy jön ma este a reptérre írjon itt