Sziasztok! Szolnokon valaki?
Jászberény ill környékéről hölgyek párok?
Sziasztok! Pár vagy hölgy tervez a szépvölgyire menni ma?
Sziasztok! Megérkeztünk Nyékre, délután kint voltunk a parton és nem is maradtunk egyedül. Holnap és vasárnap is ott leszünk, aki gondolja csatlakozhat hozzánk.
Sziasztok!
Reptérnél ismerkednék hetero alapon!!
Reptérnél ismerkednék hetero alapon!!
Sziasztok! Sajnos Szolnok és környéke nem olyan aktív...
(Ez egy válasz Kezdőparszolnok üzenetére (2025. 06. 06. péntek 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagyok!
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 06. 06. péntek 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Holnap reggel reptér?..
Holnap reggel reptér?..
Helló helló.
Pesten ebben a remek időben hölgy egy kis orális játszadozásra Ma, akár egy órán belül is.
Pesten ebben a remek időben hölgy egy kis orális játszadozásra Ma, akár egy órán belül is.

Reptéren most pár vagy bi pasi?
Szia! Igen
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 06. 06. péntek 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok
Autós kalandhoz keresnék egy 30-40 körüli partnert enyhe bi játszadozás. Közös hoki vagy csak én neked verem . Búvóhely is megoldható .
Autós kalandhoz keresnék egy 30-40 körüli partnert enyhe bi játszadozás. Közös hoki vagy csak én neked verem . Búvóhely is megoldható .
Halihó.
Most indulok Bp-ről Cegléd irányba.
Esetleg pár vagy hölgy egy kis kaland, kukkolás.
40 es normál testalkatú pasi vagyok.
Most indulok Bp-ről Cegléd irányba.
Esetleg pár vagy hölgy egy kis kaland, kukkolás.
40 es normál testalkatú pasi vagyok.
üdv.
vasárnap hajnalban (4) mennyire látogatott a reptér? szoktak lenni ilyen korán/későn?
vasárnap hajnalban (4) mennyire látogatott a reptér? szoktak lenni ilyen korán/későn?
Írtam
(Ez egy válasz Oralday üzenetére (2025. 06. 06. péntek 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 06. péntek 23:27

Sziasztok
Népligetben van most kint valaki?
Kb 10 perc múlva
(Ez egy válasz Roxxy üzenetére (2025. 06. 07. szombat 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Van itt olyan nő, aki tényleg letud melytorkozni egy 22cm és jó vastag cerkat ?
Sziasztok most a körút környékén valaki sexre?