Sziasztok! Baján és környékén keresnék a mai napon kalandhoz hölgyet vagy hetero alapon párt.
Írj üzenetet ha bármilyen formában nyitott vagy erre! 175/78, 45é férfi vagyok
Sziasztok, kint vagyok a reptéren. Ki van még kint?
Reptéren pár vagy bi pasi?
Faszimado Vas megyei Transzi vagyok.Szombathely mellett NEMESKOLTÁN lakom.Mai napon délután ki fekszek egy plédre csillogó olajossan és aki akarja rám verheti és lehugyozhat!Szopok és imádom ha kurogatják a seggemet!Többen is lehettek.. Alázható kis ribancotok leszek..Jól nyelem a faszt és jól szét baszható a seggem..Éljétek ki magatokat rajtam..Aki jönne pár sört is hozhat úgy igazi kis ribanc vagyok és akár reggelig is használható vagyok..Írjon aki élvezni akár egy jót..
Monor-Pilis között most autós kaland?..
Ma dugatna magam kocsi mellett akar várva is többetek
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párral ismerkednék ma cuckoldra a Tisza tó körül. autóban szabadban.Magas sportos nagy méretű pasi
Sziasztok! Bi párt vagy bi pasit keresek a mai napon egy kis kalandra!
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében autós kaland vagy kukkolás részese szeretnék lenni !
Sziasztok..ma valaki menne ki szabadba., raptér barmi..Bpről...csatlakoznek... kezdjünk magunkkal valami..vagy akar csak nudi par sörrel.barmi
Sziasztok!
Monor...Monorierdő most reggel?..
Monor...Monorierdő most reggel?..
Veszprémben szopna valaki?
Sziasztok! Baján és környékén keresnék a mai napon kalandhoz hölgyet vagy hetero alapon párt.
Párok , gyertek nyugodtan a reptérhez.gps be Ecser Patakpart.bátorság ,nemszégyellem magam hozzáállás,S van itt hancúr.Sokszor voltam már ,ide jàrok fél éve de király
Reptér,tele futkározó,kocsikàzó barmokkal ,lehet akàrmilyen autód ha hülye vagy a szexhez s nem áll a cerka.
Valaki 6:30 körül a reptéren...aktív pasi orálra
A reptérnél kényeztetnék férfias férfit. Akár oda vissza… valaki?
Miközben a repülők jönnek mennek föl le. Addig a szabadba vagy autóba vagy autón tudtok dugni, és valószínűleg lesz társaság is egy kis idő után. Vagy csak nézik közben verik maguknak vagy ha hagyjátok akkor meg dugják az asszonyt esetleg mindkettőtöket.
(Ez egy válasz boybig üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 02:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 08. vasárnap 02:35

Valaki segitene elmondani hogy mi van a reptéren? Mit lehet ott csinálni? 40 es pár vagyunk.
Sziasztok! Valaki most reptér?