BP - Baja, 51ut... ?
Reptéren
Holnap azaz 10n délelőtt 10 körül anon baszásra aktiv pasik? Hátul leszek a domboknál csak szállj ki vedd elő én oucsitok tangában
Fehérmegye szex partnert keresek
ma 20.00 körül kondorosi? nők, párok, férfiak, bárki?
Sopron környékén keresek lányt, párt akár csak kukkolásra! Írj privátban és meg beszélünk mindent
Repter?
Győrben faszt szopnèk. Helyem van.
Sziasztok!
Ma este Budapest /Reptér és környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Ma este Budapest /Reptér és környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Aktív pasit,srácot keresek aki jár vagy jönne Monor Gomba fele holnap délelőtt hely van 14 óráig rá érek.
13. kerületben ma délután hölgy?
Ma delutan valaki repter?

Sziasztok! Lányokkal ismerkednénk max 40-ig párom és jómagam örömére, női bi elfogadott. Utazni tudunk. 20-as éveinkbe járunk szeretnénk kipróbálni még plusz egy lánnyal. Csak kontaktal írjatok privátban. Férfiak hiába próbálkoznak rögtön tiltva lesznek. Köszönjük a megkereséseket.
Sziasztok MA délutánra vagy estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
17óra után reptér környékén nő vagy pár?
Repter?
Valaki varosliget??*
Reptérnél most?
Valaki le szopna most szigetszentmiklos? Kocsi nem árt..privatba irj
Sziasztok! Állandó megbízható jó faszú orálhavert keresek. Ne légy sovány, nem árt ha szőrös vagy, de férifas legyél mindenképp... Helyem nincs, de autós kaland is érdekel!!! HATVAN és 40 km-es környéke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!