Sziasztok! Igen.
(Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (2025. 06. 11. szerda 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocsánat nem ide szántam a linket.
(Ez egy válasz psa25 üzenetére (2025. 06. 11. szerda 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 11. szerda 20:38

https://www.youtube.com/watch?v=85V_y4Y85QQ
sokan vagyunk így ezzel

Ilyen intelligens csak arra vár, hogy leszopjon! Az aluljároban...
(Ez egy válasz nemigennn üzenetére (2025. 06. 11. szerda 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 11. szerda 20:29

Én egy özvegyen maradt, hivatásának élő, káros szenvedélyektől tartózkodó, komoly, tudományos munkát végző egyetemi professzor vagyok. Keresem azt a zeneszerető, természetkedvelő, színházba járó, romantikus lelkű, intelligens, művelt, kedves hölgyet, aki leszopna.
https://www.youtube.com/watch?v=85V_y4Y85QQ
sokan vagyunk így ezzel
(Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (2025. 06. 11. szerda 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Van valaki Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd környékén?
21 éves sportos srác vagyok, átlag feletti mérettel. :3 Vannak képeim az oldaon
21 éves sportos srác vagyok, átlag feletti mérettel. :3 Vannak képeim az oldaon
Valakinek van kedve kijönni velem a 14ből a reptérre ma kb 11körül körülnézni ? Főleg pároknak/hölgyeknek szól a felhívás, ha igény van rá, kocsival hozlak-viszlek. A többit privátban.
Én egy özvegyen maradt, hivatásának élő, káros szenvedélyektől tartózkodó, komoly, tudományos munkát végző egyetemi professzor vagyok. Keresem azt a zeneszerető, természetkedvelő, színházba járó, romantikus lelkű, intelligens, művelt, kedves hölgyet, aki leszopna.
Sziasztok Szépvölgyi esetleg van kint valaki?
Kondorosinál lent a parton van most valaki?
Sziasztok késő estére Dabas környékén kersem hölgy vagy Pár társaságát.
Miklós környékén szopatnék pár női tagját 18/5
Szexpartner hàzaspárt keresek ma estére, Heteró alapon Egyedül,férfiként.Pocakos ,Kövér,Alacsony,Elhízott pàrok ne írjanak .mert nem érdekel .és kizárólag Árkàd,Pólus, Környékén.A héten bármelyik este 8 után után,Csak autós szexre
Ma este esetleg jön pár a reptèrre?
Most Szigetszentmiklós környékén???
Sport és szex!
Keresnék olyan hölgyet vagy akár párt akinek szintén izgalmas lenne, ha a szabadban túrázás, futás vagy kerékpározás programot szerveznénk, amit feldobnánk egy izgalmas erotikus kalanddal ( vagy kettővel). 45 éves hetero, férfiként keresek. Budai hg, Pilis vagy Visegrádi hg.
Keresnék olyan hölgyet vagy akár párt akinek szintén izgalmas lenne, ha a szabadban túrázás, futás vagy kerékpározás programot szerveznénk, amit feldobnánk egy izgalmas erotikus kalanddal ( vagy kettővel). 45 éves hetero, férfiként keresek. Budai hg, Pilis vagy Visegrádi hg.
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi,de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?

Reptéren pár? Vagy bi pasi? Egy laza élvezésre?
Sziasztok reptéren van kint innen valaki?
Ma estét Bicske Tatabánya között töltöm, hölgy vagy pár "autós"kalandra?
Vagy csak kukkolnék is, ha az tetszene.
Vagy csak kukkolnék is, ha az tetszene.
Szigetszentmiklós környékén most??