Sziasztok!
Monor most reggel?..
Monor most reggel?..
Sziasztok. Ma délután Győr és környékén Nő vagy Pár?
3.kerülrt-Solymár-Piliscsaba vonalon hölgy, pár aki a napsütésben huncutkodna? Partner lennék benne! Akár csak kukkolás, de igazi vágyam, hogy részese legyek. 45é hetero férfiként keresgélek
Imádok szopni
(Ez egy válasz Layfon üzenetére (2025. 06. 14. szombat 02:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Mostanában valakit nem szeretne szopni?
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is, macis farkamat idősebb bajuszos szakállas pasival cumiztatnám.
Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Esti szex Taxiban... Hölgyeknek,pároknak.. De lehet nappal is
Merre?
(Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (2025. 06. 13. péntek 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptér most hölgy vagy pár?
Igényes pasi vagyok
Igényes pasi vagyok
kinn vagytok még??
(Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (2025. 06. 13. péntek 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Merre vagytok a reptéren?
Reptér valaki?
Oh, van itt költő is kérem! Grat!
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2025. 06. 13. péntek 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 13. péntek 22:34

Reptér! A férfiak a faszukat lóbálják!
Reptér! Lobog a szőke haj xpogi a motorház ajtaján.
Reptér! Villognak a kiserdőben a lámpák!
Reptér! Hív a vad mámor ma már.
Reptér! A férfiak a faszukat lóbálják!
Gondolom lobognak a kondomok a fa ágakon hátul...
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (2025. 06. 13. péntek 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki valamit? Budapest Köki környéke!
Gondolkodom!
Nem tudsz ki lógni? Most is faszod vered videóra? Vagy épp maszturbálsz mert férjed otthon nem tudsz meglógni eljátszani a kurva szerepét?
Jaj de sajnálom!
Pedig a reptér mögött ilyenkor gang gang partyk vannak ingyen!
Gondolkodom!
Nem tudsz ki lógni? Most is faszod vered videóra? Vagy épp maszturbálsz mert férjed otthon nem tudsz meglógni eljátszani a kurva szerepét?
Jaj de sajnálom!
Pedig a reptér mögött ilyenkor gang gang partyk vannak ingyen!
Lobog a sok szélzsák, vagy a csöcsök, farkak?
(Ez egy válasz Munci88 üzenetére (2025. 06. 13. péntek 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Reptér?
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt fuvaroznék ma este éjszaka egy kis finomsággal egybekötve!Valakit érdekel,izgat ilyesmi!Ha buliból jöttök vagy mentek,ne taxit hivjatok,hanem engem!Privát üzeneteket várok és folytassuk a részleteket Viberen!
Hölgyet vagy párt fuvaroznék ma este éjszaka egy kis finomsággal egybekötve!Valakit érdekel,izgat ilyesmi!Ha buliból jöttök vagy mentek,ne taxit hivjatok,hanem engem!Privát üzeneteket várok és folytassuk a részleteket Viberen!
Sziasztok van kint pár aki találkozna?