A kiserdőben voltunk, de már eljöttünk.
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 06. 15. vasárnap 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Vecsés környékén XL lazulna

sok a kocsi .ki mivel S mért??
Most indulok Budaörsről Fehérvár felé a feleségem használt melltartóival, bugyijaival a kocsimban. Szívesen kiverném a farkam egy félreeső helyen, ha a telómon a koràbbi akciós képeit nézve tabuk nélkül elmondanád, hogy miket csinálnál vele. Ha érdekel, írj!
pár van most kint?
hol merre vagytok S mivel????
(Ez egy válasz Vadmacs84 üzenetére (2025. 06. 14. szombat 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Hajdúszoboszló Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is, macis farkamat idősebb bajuszos szakállas pasival cumiztatnám.
Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
mi is most érkezünk.
(Ez egy válasz Vadmacs84 üzenetére (2025. 06. 14. szombat 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
KB 20 perc és a reptéren vagyunk.
Sziasztok! Tatabánya és környékéről van esetleg hölgy vagy pár?
Megindulnék autokázni!
Kukkolás? Esetleg egy kis cuckold? Várom a jelentkezőket!

nos a párocskàk hiányoznak
Szép estét Mindenkinek! Kifejezetten autós szex tekintetében keresnék, ma éjjel Szolnok és környékén járó, autós N/F PÁR-t... Cuckold/dogging-játékokra, ill. AKÁR csak végignézni Titeket szex közben, autótokban, természetben, HA ÉPP ERRE JÁRTOK... Bármilyen opció érdekel: 2ff+1n felállás, illetve, én végignézlek Titeket, vagy ha arra van igény/szimpátia: szívesen kényeztetem a Hölgyet, Párja előtt...! Bármi, ami Titeket is izgat... Kifejezetten autós találkozás érdekel, annak minden izgalmával, ezért előny, ha Nektek is bejön ez a téma... Ápolt, intelligens, igényes, potens, jó méretű Férfiként, komoly, privát megkereséseket várnék! További szép hétvégét Mindenkinek!
Gödöllőn valaki most közös hokira?
Reptérnél fekete bmw-vel innen???
Reptérnél most???
Reggel 8-9 között valaki orálkodna a reptéren?
Mazdas pár tuti nagyon csini a hölgy
Sziasztok pár aki találkozna reptér?
Aktív pasi reptérnél aki szopatna??
Van most valaki a repternel? Parok?