H9lgyek bi párok pesten es vonzáskörzetében ?
Pest megyében egy átlagos vagy sportos testalkatú srácot . 25-45 éves korig ! Párom jelenléte mellett! Kölcsönös hoki- és ha van szimpátia akkor szopás is elképzelhető ! Én 40- es , sportos férfi vagyok , autóban ( megszokott hely van) de zárható búvóHelyem is van. Adatlapod - képpel legyen légyszíves- nekem is van !
Hogy könyebb legyen , mert nem nagyon megy .
Jelenléte = nem csinál semmit csak ott lenne mint szemlélő. Azaz nem 3- as , nem beszàll,
25-45 éves korig = nem 60 nem 58 és nem tud olvasni.
Persze , nem kőbe vésett mert egy 48-as sportos , lehet 100x jobban néz ki, de egy 5x-60 , köszi nem.
Nem sugardaddy-t keresek
Kamu vagyok = megválogatom kivel, azaz mindig nézelődöm de ritka hogy történik is valami.
Helyem van = nem , nem megyek Debrecenbe sem Kanizsára , sem máshova
Köszönöm
Hogy könyebb legyen , mert nem nagyon megy .
Jelenléte = nem csinál semmit csak ott lenne mint szemlélő. Azaz nem 3- as , nem beszàll,
25-45 éves korig = nem 60 nem 58 és nem tud olvasni.
Persze , nem kőbe vésett mert egy 48-as sportos , lehet 100x jobban néz ki, de egy 5x-60 , köszi nem.
Nem sugardaddy-t keresek

Kamu vagyok = megválogatom kivel, azaz mindig nézelődöm de ritka hogy történik is valami.
Helyem van = nem , nem megyek Debrecenbe sem Kanizsára , sem máshova
Köszönöm
Sziasztok! Hatvan és környékén egy jó farkú havert keresek!

XIII kerületben aktiv Forgách utca környékén a napokban?
Kalandos párokat keresek holnap Debrecenből
FŐ az izgalom!

Ma délutáni órákban Pest felől Balaton irányába az M7 vonalán szopnek vagy szopatnek, akar mindkettő.
Pihenő Pihenőben vagy autoban. Akar pályáról lehuzodva is.
Privatban üzenetben várom az érdeklődést. Köszönöm.
30 ffi.
Pihenő Pihenőben vagy autoban. Akar pályáról lehuzodva is.
Privatban üzenetben várom az érdeklődést. Köszönöm.
30 ffi.
M3-on valaki Gödöllőtől Debrecen felé?

sziasztok dunaujvaros szekszard kalocsa környeken taliznek 17 6 a meretem apolt diszkret vagyok sok minden erdekel
Valaki valamit? Bp. 16,17, 19 ker?
Holgyekkel bi parokkal isnerkednek Budapesten es vonzaskorzeteben
Mostanra,11:30-ig keresek Pest megyében egy sportos , jól szituált srácot . 25-45 éves korig ! Párom jelenléte mellett! Kölcsönös hoki- és ha van szimpátia akkor szopás is elképzelhető ! Én 40- es , sportos férfi vagyok , autóban de Helyem is van. Adatlapod - képpel legyen légyszíves- nekem is van ! Köszi
Valaki kölcsönös hoki oral érdekelne Törökvész út környékén?
13. Kerülettől Váci úton Vácig autozom.
Ha addig valaki ezen a vonalon kalandot keres írjon rán nyugottan.
13. Kerülettől Váci úton Vácig autozom.
Sziasztok!
Reptér ma reggel?..
Reptér ma reggel?..
Most keresek Pest megyében egy sportos , jól szituált srácot . 25-45 éves korig ! Kölcsönös hoki- és ha van szimpátia akkor szopás is elképzelhető ! Én 40- es , sportos férfi vagyok , autóban de Helyem is van. Adatlapod - képpel legyen légyszíves- nekem is van ! Köszi
Estét.
Hölgy Mostanában Pesten, V.16.ker környékén Kalandra
Hölgy Mostanában Pesten, V.16.ker környékén Kalandra
Szekszárd és környékén keresem partnerem.
35 éves,magyar etnikumú férfi vagyok, autóval, és mindig aktív játékszerrel rendelkezem!
Keress bizalommal.
35 éves,magyar etnikumú férfi vagyok, autóval, és mindig aktív játékszerrel rendelkezem!
Keress bizalommal.
Gödöllőn srác közös hokira most?
Reptéren hölgy vagy pár aki kalandozna?