Sziasztok, kint vagyok a reptér mellett. Ki van még kint?
Sziasztok!A hely alapvetően jó nincs nagy tömeg,a másság képviselői is elkerülik lehetne több pár v hőlgy úgyhogy gyertek bátran! Egy apróság sötétedés körül érdemes menni mert addig normál parkolóként üzemel és türelmesen várni/szituáció függő/sok szerencsét!
(Ez egy válasz eircav_1979 üzenetére (2025. 06. 18. szerda 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 18. szerda 12:48

Sziasztok! Meg nem voltunk a szepvölgyi parkolonal, erdeklödnenk. 40-es par vagyunk a 11. kerböl. E + E
Sziasztok! Fent vagyok a szépvölgyin. Ha tervez kijönni valaki akkor írjatok

Repter valaki?
Sziasztok! Ma estére adatlapom szerint ismerkednék, kalandoznék…
Sziasztok! Autós kalandot keresek a mai nap Kecskemét és környékén.
Sziasztok. Július-augusztus-szeptemberi hónapban keresem pár/hölgy társaságát pest megyéből!
Ha vágysz egy fiatalos 24éves srácra akkor én vagyok a neked megfelelő partner! Párral elveszteném a 3asban való szüzességem!!!! Ápoltság,diszkréció maximálisan adott! Csak pest megye!
Ha vágysz egy fiatalos 24éves srácra akkor én vagyok a neked megfelelő partner! Párral elveszteném a 3asban való szüzességem!!!! Ápoltság,diszkréció maximálisan adott! Csak pest megye!
Este, kora este célszerű kimenni (bár napközben is lehet siker, de olyankor még vannak kirándulók is). Elgurultok a legeslegvégéig, majd vissza jobbkéz felől két parkoló rövid föld bekötőúttal.
Ha ide kiírjátok mikor mentek, akkor szinte 100% hogy lesznek akik ép' akkor járnak arra
(Ez egy válasz eircav_1979 üzenetére (2025. 06. 18. szerda 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 18. szerda 12:48
Ha ide kiírjátok mikor mentek, akkor szinte 100% hogy lesznek akik ép' akkor járnak arra

Sziasztok! Meg nem voltunk a szepvölgyi parkolonal, erdeklödnenk. 40-es par vagyunk a 11. kerböl. E + E
Orosi úton közös maszti délután estefelé?
Sziasztok, kint vagyok a reptér mellett. Ki van még kint?
Olyan sportos hölgyet keresek, aki nyitott lenne egy olyan kalandra a természetben, ahol túrázás, futás vagy kerékpározást ötvöznénk egy kis erotikával. Budai hg., Pilis, Visegrádi hg
Reptéren igényes pár vagy bi pasi?
Mától egészen vasárnapig keresek párt
30 éves srác vagyok 22cm intimmel
Jófej, laza srác vagyok...kicsit szexmanias 5-6 menet simán megy egymás után.
Van itt olyan par vagy nő akit erdekelhetek?
Kék szemű,barna hajú 180/88kg.
30 éves srác vagyok 22cm intimmel
Jófej, laza srác vagyok...kicsit szexmanias 5-6 menet simán megy egymás után.
Van itt olyan par vagy nő akit erdekelhetek?
Kék szemű,barna hajú 180/88kg.
M3ason Miskolc Budapest szakaszon valaki 3asra?
Toponári pihenőben kaposvár környékéről pár hölgy?
Reptér??
Ma este jön fel valaki a Szépvölgyire?
Reptééér, lobog a szélben a szélzsááák...

Fehervar holnap reggel, közösjokira vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Húzd le szépen, lassan a bugyijáát!
(Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (2025. 06. 18. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)