Este 20 óra körül Kondorosi út végénél Duna-part ?
Holnap délután 3-4 óra között az Apátvarasdi pihenoben leszek!!!! Várom Baranyai és Tolna megyei lányok,holgyek, asszonyok, párok megkeresését!!!! Gyengéden normális ápolt heteró férfi vagyok aki imád kényeztetni intim 18 cm !!!! Keressetek bátran!!!!
Ma lesz kint valaki a reptérnél? Lehet arra kanyarodnék. Valaki megírja pontosan hogyan jutok oda?
Használt nagyon masztis illatos bugyit vásárolnék.Irj rám privátban
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Sziasztok várom jelentkezését annak a kedves párnak akivel Ózdon és Bánrévén találkoztunk!
Autós sex!
Autós sex!
11 körül Budaörs, Biatorbágy, Zsámbék körül valaki autós kaland, esetleg kukkolható pár?
Reptérnél?
Majd ha más nem meseljetek el nekem privibe milyen volt.(varom a leveleket)
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 18. szerda 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 18. szerda 20:59
hát köszönöm nekem válaszoltatok, szóval itt Csepelen hozzuk össze.
Törölt felhasználó (4781585)

7:00 előtt repter mögött valaki szopna vagy közös maszti ?
Szeva, össze jött?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 18. szerda 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Valaki esetleg Érd es környéken??

Sziasztok hetero pár estleg van most a kint a reptéren?
Van kint valaki reptéren?

Az a lány aki az albumodban is van? :P
(Ez egy válasz sexyforties üzenetére (2025. 06. 18. szerda 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 18. szerda 20:52

Pasikat keresek akik nem kamusok és nem tünnek el másnapra.
Lenne egy lány akit elvinnék a Szépvölgyire és megmutatnám az ott lévő pasiknak akik megfogdoshatják és egymás után tele spriccelhetik. De ehhez kellene egy autó ami kombi és a hátuljában lehet ahol van hely. (nem a hátsó ülésen)
Egyeztetés privátban lenne kizárólag mert sok bámészkodót nem szeretnénk.
Vagy ha van jó hely máshol a közelben és lenne 3-4 pasi akik egyeztetnek együtt az is megoldható. A Teams kapcsolat előny.
Lenne egy lány akit elvinnék a Szépvölgyire és megmutatnám az ott lévő pasiknak akik megfogdoshatják és egymás után tele spriccelhetik. De ehhez kellene egy autó ami kombi és a hátuljában lehet ahol van hely. (nem a hátsó ülésen)
Vagy ha van jó hely máshol a közelben és lenne 3-4 pasi akik egyeztetnek együtt az is megoldható. A Teams kapcsolat előny.
Mikor és hol ?

Szépvölgyin van valami?
Budapesten eger ut budaorsi ut kornyeken ma este aki le apolna engem cumiztatnek irjatok szabadban hely akad
Írj van nagy kocsi
(Ez egy válasz sexyforties üzenetére (2025. 06. 18. szerda 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 18. szerda 20:52

Pasikat keresek akik nem kamusok és nem tünnek el másnapra.
32 éves, magas, méretes farkú srác keres hölgyet vagy cuckold párt mostani találkára Budapesten