Sziasztok!
Gyöngyös és környékén valaki?
Gyöngyös és környékén valaki?
Helyes ápolt pasi, ápolt illatos nőt keres autós Kalandra! Bp.en bárhol felveszlek
Olyan sportos hölgyet, esetleg párt keresek, aki nyitott lenne egy olyan kalandra a természetben, ahol túrázás, futás vagy kerékpározást ötvöznénk egy kis erotikával. Szombaton vagy vasárnap a Budai hg., Pilis, Visegrádi hg-ben.
Sziasztok Veresegyház és gödöllő környéke lesz valami üdv
Sziasztok! Hölgyekkel és párokkal ismerkednénk
Sziasztok!
Monor most reggel?..
Monor most reggel?..
Ma estefelé siófok környékén szivesen szopnék
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
XIII kerben szopnék meg dugható is vagyok 7-es 16 óra között, olyant keresek akinek helye is van
Sziasztok. Bábolnàn, vagy Bábolna Zirc útvonalon valaki esetleg? Én 29 éves bi passzív srác vagyok
Köszönet a kedves párnak , és méginkább a tettrekész feleségnek
Egy ilyen késő éjszakai , autós kalandra egy ‘haver’ akit érdekelne közöz,kölcsönös, vagy én csak neked és hasonló
Sziasztok! Daad fesztiválon valaki esetleg?
M3 most 3as
Sziasztok! Győrben autoskalandoznék nőkkel párokkal bi párokkal
Elhalasztva
(Ez egy válasz Larsz üzenetére (2025. 06. 19. csütörtök 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Estét.
Pesten ,16.ker környékén Is,ebben a remek időben Hölgy
egy kis (orális) játszadozásra Ma . outdoor
Pesten ,16.ker környékén Is,ebben a remek időben Hölgy
egy kis (orális) játszadozásra Ma . outdoor

Pár vagy hölgy ma reptér?
Ha már össze álltatok, esetleg máshol tali?
Lefújva a Szépvölgyi erős rendőri jelenlét miatt