Sziasztok!
Ma este Szépvölgyi parkoló vagy reptér környékén kényeztetnék hölgyet,párok hölgy tagját akár 20/6cms intimemmel is.
Budapest és Pest megye sem okoz gondodot!
Mobilis vagyok!
Ha felkeltettem az érdeklődést írj privátban.
Ma este Szépvölgyi parkoló vagy reptér környékén kényeztetnék hölgyet,párok hölgy tagját akár 20/6cms intimemmel is.
Budapest és Pest megye sem okoz gondodot!
Mobilis vagyok!
Ha felkeltettem az érdeklődést írj privátban.
Hölgyet , párt keresek autós talalkához.. ha kell értetek megyek. ( Vw california) Ágy is van benne.....
Szigetszentmiklós haraszti környékén??
Komárom, Tatabánya, szopatna ma valaki?
Sziasztok!
Szombat reggel/délelőtt Komárom - Bana- Gönyü részen keresnék. Minden megbeszélés kérdése. Üdv T
Szombat reggel/délelőtt Komárom - Bana- Gönyü részen keresnék. Minden megbeszélés kérdése. Üdv T
Szombat este szívesen találkozunk az adatlapunkon leírt külsővel és habitussal rendelkező intelligens sráccal Szekszárd környékén.
Magányos hölgyeket,elhanyagolt feleségeket kényeztetnék akar rendszeresen is! Utazás nem gond!
14:40 M3 bevezető McDonald's parkolóban fogok masztizni párom képeire autóban
Budapestre és vonzaskorzeteben ismerkednek Hölgyekkel. Bi párokkal.nyitott vagyok mindenre.
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Partnert keresek most dél-budán, ill. M7 mentén Siófokig. Mobilis vagyok, szenvedélyes, nagyfarkú férfiként keresek!
Sziasztok,
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk ma este Budapest és környékén!
Utazni tudok, lehetünk akar szabadban is. Írjatok bátran!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk ma este Budapest és környékén!
Utazni tudok, lehetünk akar szabadban is. Írjatok bátran!
Sziasztok!
Gyöngyös és környékén valaki?
Gyöngyös és környékén valaki?
Helyes ápolt pasi, ápolt illatos nőt keres autós Kalandra! Bp.en bárhol felveszlek
Olyan sportos hölgyet, esetleg párt keresek, aki nyitott lenne egy olyan kalandra a természetben, ahol túrázás, futás vagy kerékpározást ötvöznénk egy kis erotikával. Szombaton vagy vasárnap a Budai hg., Pilis, Visegrádi hg-ben.
Sziasztok Veresegyház és gödöllő környéke lesz valami üdv
Sziasztok! Hölgyekkel és párokkal ismerkednénk
Sziasztok!
Monor most reggel?..
Monor most reggel?..
Ma estefelé siófok környékén szivesen szopnék
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.