Reptér ! Ma este !
Haverommal!
Sziasztok
30 éves hetero srácok vagyunk
Kék szemű barna hajuak
Ma este megyünk a reptérre.
Hetero alapon keresünk párokat, nőket
Haverommal!
Sziasztok
30 éves hetero srácok vagyunk
Kék szemű barna hajuak
Ma este megyünk a reptérre.
Hetero alapon keresünk párokat, nőket
este vki szabadban?Dánszentmiklós Pusztavacs
Sziasztok ma párommal fel néznék a hármas határ hegyre lesz fent pár ?
Reptéri kifutónál most?
Sziasztok
Autós, aktív pasikat várok – írj privátban!
Autós, aktív pasikat várok – írj privátban!
Ma este kalandoznék hetero alapon 18.ker Erzsébettelep este 8-9 között, üzenetben írjatok.
Sziasztok. Valakit Győrben leszopni? Helyen van.

Sziasztok.40-es pár vagyunk .Autós kaland keretében szivesen megnéznénk egy lány, vagy érettebb nő masztiját.Ha szeretnéd a hölgytagunk,-vagy mindketten mi is csinálnánk .De akár nyelves kényeztetés is elképzelhető. Maximális diszkréciót adunk,és kérünk. Bp,és környéke. Fiúk NE!!
Reptérnél valaki?
Helló!
Párokhoz hölgyekhez csatlakoznék ma vagy holnapi nap BP wink
Írjatok privátban nyugodtan!
Párokhoz hölgyekhez csatlakoznék ma vagy holnapi nap BP wink
Írjatok privátban nyugodtan!
Kedves Patrícia!
Végigolvastam a nem rövid adatlapodat. Meggyőződésem, hogy 100 itteni jelöltből 99 alkalmatlan a számodra, de azért legalább 70 elküldi "jelentkezését", úgyhogy amennyiben valós a szándékod, akkor sok sikert a kereséshez, ebből én kimaradnék!
Azonban lenne egy kérdésem, légyszíves válaszolj! Ha te olyan lány vagy, amit az adatlapod mutat, tehát 10/10-es külső mellett mosolygós, kedves csaj, aki értelmes emberek számára megközelíthető, de előbb barátkozik, ismerkedik, és csak utána lehet több, akkor mégis mit akarsz a Goldengate-től? Miért vagy itt? Lemész a városba sétálni, és pár perc alatt találsz "konyhakész", kamumentes, jelenlévő jelölteket, akiknek a nagy részét valószínűleg gyerekjáték lenne az ágyadba csábítani ezen a hagyományos úton. A strandokról, szórakozóhelyekről már ne is beszéljünk... Még magasra tett léccel is válogathatnál kedvedre. Ehelyett csinálsz egy reget itt, ahol a fentebb vázolt arányokkal találkozol és gyakorlatilag lehetetlen helyzetbe hozod magad, különösen úgy, hogy még távol is vagy Pesttől.
Tényleg érdekel a válasz, előre is köszönöm azt! (Ez egy válasz Patrícia321 üzenetére (2025. 06. 20. péntek 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 20. péntek 11:56
Végigolvastam a nem rövid adatlapodat. Meggyőződésem, hogy 100 itteni jelöltből 99 alkalmatlan a számodra, de azért legalább 70 elküldi "jelentkezését", úgyhogy amennyiben valós a szándékod, akkor sok sikert a kereséshez, ebből én kimaradnék!

Azonban lenne egy kérdésem, légyszíves válaszolj! Ha te olyan lány vagy, amit az adatlapod mutat, tehát 10/10-es külső mellett mosolygós, kedves csaj, aki értelmes emberek számára megközelíthető, de előbb barátkozik, ismerkedik, és csak utána lehet több, akkor mégis mit akarsz a Goldengate-től? Miért vagy itt? Lemész a városba sétálni, és pár perc alatt találsz "konyhakész", kamumentes, jelenlévő jelölteket, akiknek a nagy részét valószínűleg gyerekjáték lenne az ágyadba csábítani ezen a hagyományos úton. A strandokról, szórakozóhelyekről már ne is beszéljünk... Még magasra tett léccel is válogathatnál kedvedre. Ehelyett csinálsz egy reget itt, ahol a fentebb vázolt arányokkal találkozol és gyakorlatilag lehetetlen helyzetbe hozod magad, különösen úgy, hogy még távol is vagy Pesttől.
Tényleg érdekel a válasz, előre is köszönöm azt! (Ez egy válasz Patrícia321 üzenetére (2025. 06. 20. péntek 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Szombat este szívesen találkozunk az adatlapunkon leírt külsővel és habitussal rendelkező intelligens sráccal Szekszárd környékén.
Sziasztok.Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén kalandoznék.Hölgy esetleg pár?
Sziasztok!
Győrben ismerkednék diszkréten! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok! 174/76 kopasz, zöld szem.
Nagyobb intim!
Írjatok
Győrben ismerkednék diszkréten! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok! 174/76 kopasz, zöld szem.
Nagyobb intim!
Írjatok
Sziasztok!
Ma este Szépvölgyi parkoló vagy reptér környékén kényeztetnék hölgyet,párok hölgy tagját akár 20/6cms intimemmel is.
Budapest és Pest megye sem okoz gondodot!
Mobilis vagyok!
Ha felkeltettem az érdeklődést írj privátban.
Ma este Szépvölgyi parkoló vagy reptér környékén kényeztetnék hölgyet,párok hölgy tagját akár 20/6cms intimemmel is.
Budapest és Pest megye sem okoz gondodot!
Mobilis vagyok!
Ha felkeltettem az érdeklődést írj privátban.
Hölgyet , párt keresek autós talalkához.. ha kell értetek megyek. ( Vw california) Ágy is van benne.....
Szigetszentmiklós haraszti környékén??
Komárom, Tatabánya, szopatna ma valaki?
Sziasztok!
Szombat reggel/délelőtt Komárom - Bana- Gönyü részen keresnék. Minden megbeszélés kérdése. Üdv T
Szombat reggel/délelőtt Komárom - Bana- Gönyü részen keresnék. Minden megbeszélés kérdése. Üdv T
Szombat este szívesen találkozunk az adatlapunkon leírt külsővel és habitussal rendelkező intelligens sráccal Szekszárd környékén.
Magányos hölgyeket,elhanyagolt feleségeket kényeztetnék akar rendszeresen is! Utazás nem gond!