Sziasztok!
Reptérre 10 körül érkezünk. Lesz kint valaki?
Reptérre 10 körül érkezünk. Lesz kint valaki?
Sziasztok sportos 40 es pasi ismerkedne ma este
12 ker

Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
10 óra körül fogunk érkezni hármas határ hegyre
Sziasztok.. ma este Győr környékén Pár vagy Nő?
Ki mennék egy egyterűvel, lesz kint pár vagy hölgy?
Ki mennek egy egyterűvel esetleg lesz kint pár? Hölgy?
Sziasztok van valaki reptéren? Van kint mozgás?
Árasztó út Dunapart 21:30 felé lesz kint valaki?
Sziasztok,
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk ma este Budapest és környékén!
Utazni tudok, lehetünk akar szabadban is. Írjatok bátran!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk ma este Budapest és környékén!
Utazni tudok, lehetünk akar szabadban is. Írjatok bátran!
Ma este... Szép nagy hatalmas autóval. Franciaágy méretű játszótérrel,,
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Olyan sportos hölgyet, esetleg párt keresek, aki nyitott lenne egy olyan kalandra a természetben, ahol túrázás, futás vagy kerékpározást ötvöznénk egy kis erotikával. Szombaton vagy vasárnap a Budai hg., Pilis, Visegrádi hg-ben.
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Akkor ezek szerint nem lesz fent pár ?
Reptér ! Ma este !
Haverommal!
Sziasztok
30 éves hetero srácok vagyunk
Kék szemű barna hajuak
Ma este megyünk a reptérre.
Hetero alapon keresünk párokat, nőket
Haverommal!
Sziasztok
30 éves hetero srácok vagyunk
Kék szemű barna hajuak
Ma este megyünk a reptérre.
Hetero alapon keresünk párokat, nőket
este vki szabadban?Dánszentmiklós Pusztavacs
Sziasztok ma párommal fel néznék a hármas határ hegyre lesz fent pár ?
Reptéri kifutónál most?
Sziasztok
Autós, aktív pasikat várok – írj privátban!
Autós, aktív pasikat várok – írj privátban!
Ma este kalandoznék hetero alapon 18.ker Erzsébettelep este 8-9 között, üzenetben írjatok.