egyiket küld felém
(Ez egy válasz Dicky Rick üzenetére (2025. 06. 20. péntek 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!!
Négy rolleres reptér mögött innen?
Négy rolleres reptér mögött innen?

Sziasztok.Budakeszi-Piliscsaba -Zsámbék környékén ismerkednék kalandoznék.Nő esetleg pár kalandozna?
V.ker?
Albertirsa környékén vki?
Pár?
Szép estét Mindenkinek! Kifejezetten autós szex tekintetében keresnék, ma éjjel Szolnok és környékén járó, autós N/F PÁR-t... Cuckold/dogging-játékokra, ill. AKÁR csak végignézni Titeket szex közben, autótokban, természetben, HA ÉPP ERRE JÁRTOK... Bármilyen opció érdekel: 2ff+1n felállás, illetve, én végignézlek Titeket, vagy ha arra van igény/szimpátia: szívesen kényeztetem a Hölgyet, Párja előtt...! Bármi, ami Titeket is izgat... Kifejezetten autós találkozás érdekel, annak minden izgalmával, ezért előny, ha Nektek is bejön ez a téma... Ápolt, intelligens, igényes, potens, jó méretű Férfiként, komoly, privát megkereséseket várnék! További szép hétvégét Mindenkinek!
Siófokon valaki?
Szivesen szopnék
Szivesen szopnék
Ott pontosabban merre? Elég nagy terület. A szépvölgyire ?
(Ez egy válasz agibiszex üzenetére (2025. 06. 20. péntek 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok van kint valaki esetleg pár aki ismerkedne vagy kukolható?
Reptéren pasi aki szopatna??

Sziasztok holnap este hölgyet vagy párt tudok fogadni. Privát megkeresèseknek köszönöm
Sziasztok.Budakeszi-Piliscsaba -Zsámbék környékén ismerkednék kalandoznék.Nő esetleg pár kalandozna?
Sziasztok reptéren valaki?
Párral - lánnyal ismerkednénk! Bp és Pest megye.
Bp?
Sziasztok!
Reptérre 10 körül érkezünk. Lesz kint valaki?
Reptérre 10 körül érkezünk. Lesz kint valaki?
Sziasztok sportos 40 es pasi ismerkedne ma este
12 ker

Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
10 óra körül fogunk érkezni hármas határ hegyre