Kecskeméten pár vagy igényes bi pasi?
Sziasztok.Budakeszi-Dorog-Bicske környékén ismerkednék kalandoznék.Nő esetleg pár ki kalandozna?
Tiszafüreden ki jön velem bicajozni a tó körül útközben egy kis szex közös maszti bármiben benne vagyok
Valaki egy jó autós tali írjatok bátran

Most..
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok! Mostanában valaki Szigethalom környéke?
Sziasztok. Helyes, diszkrét srác Győrben faszt szopna . Helyem van.
Sziasztok. Baratnommel ki latogatnank repterre vagy szepvolgyire. Mind2 helyre oda talalunk. De megis pontositast szeretnenk kerni h megis ezeken belul hova kell menni? Valaszotokat elore is koszonjuk
Sziasztok köszönjük szépen a tegnap estet a fehér Audis párnak puszi mégegyszer
20 Ercsi múlva valaki 18 kerület Üllői úton ,Vecsés környékén kölcsönös maszti?
Gödöllőnél ma estére keresek srácot, hoki, cumira
Írjatok bátran
Írjatok bátran
Ma 9-13 óra között helyel rendelkező aktív pasit vagy pasikat keresek Budapesten
Reptérnél lesz kint valaki 6:15 körül?
Írtam privatot neked
(Ez egy válasz minnie56 üzenetére (2025. 06. 21. szombat 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Repter kornyeken valaki?
Avagy BP es kornyeke?
Avagy BP es kornyeke?

Pesten a Deák környékén cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Írtam privit
benne lennek
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2025. 06. 21. szombat 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 21. szombat 00:18

Sziasztok most itt vagyok a ferihegyi vasútállomáson valaki tali?autós kaland is
Sziasztok most itt vagyok a ferihegyi vasútállomáson valaki tali?autós kaland is
V.ker?
Alighanem sajnos igen. Bár önmagában az, hogy szóló a regisztráció, még nem jelent semmit, velem is fordult már elő, hogy alkalmi jellegű csajjal voltam kint ilyen helyeken. De ezzel az ostoba és értelmetlen kérdéssel le is buktatta magát, mert tényleg csak szóló pasik voltak ott, még csak azt sem mondhatja, hogy fiú partnert értett a többes szám alatt.
(Ez egy válasz DjiLife üzenetére (2025. 06. 20. péntek 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)