Sziasztok! Nöhőz, párhoz csatlakoznék nudi vagy autós kaland céljából.
Igen, közterületen sem tilos a szex. Nem az számít hol vagy, hanem hogy kellő belátással voltál-e arra, hogy mások megláthatnak.
Éjjel a város határában lévő Szépvölgyi parkolóban ahol a kutya sem jár ott olyankor (csak "azért"
alapos okkal tételezhetted fel, hogy nem fognak meglátni, nem botránkoztatsz meg másokat.
Szélsőséges példa: drótkerítés mögött dugni amit premierben látnak a járókelők. Hiába saját ingatlanon belül vagy, még biz' a szabálysértést (vagy bűncselekményt, több tényező függvénye) már elkövetik.
A lényeg: szabadtéren nem tilos! A várostól kívül eső dogging helyeken meg pláne nem. (Ez egy válasz cicaesdoki üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Éjjel a város határában lévő Szépvölgyi parkolóban ahol a kutya sem jár ott olyankor (csak "azért"

Szélsőséges példa: drótkerítés mögött dugni amit premierben látnak a járókelők. Hiába saját ingatlanon belül vagy, még biz' a szabálysértést (vagy bűncselekményt, több tényező függvénye) már elkövetik.
A lényeg: szabadtéren nem tilos! A várostól kívül eső dogging helyeken meg pláne nem. (Ez egy válasz cicaesdoki üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Helyesbítek.... Ma délután Kalocsa környékén, Tomori Pál híd, csatlakozna valaki? Hölgyek, párok?
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Autós kaland?
Ma délután M9 csatlakozna valaki? Hölgyek, párok?
Sziasztok!
GYömrő-Tura között autós kaland?..
GYömrő-Tura között autós kaland?..
7:00 kor reptérnél szopatnák vagy közös maszti.
Írtam pm-t
(Ez egy válasz Fiu23242324 üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 02:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia
(Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 01:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéren szopatna valaki?
Repteren senki? :(
Sziasztok! Taxi hátsó ülés hölgynek párnak, most Budapesten?

Repteren van valaki?
Közterületen?
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2025. 06. 25. szerda 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 22:56

S akkor mi történik? A lenti két parkolóban jogszerűen tartózkodhatsz amikor akarsz, éjjel és nappal is (csak a sorompó után tilos továbbmenni, de ott a tábla ugyebár). Sőt még szex is szabad, nem követsz el vele éjszaka még szabálysértést sem.
Sziasztok!
Soroksár most?
Autós kaland..Monor felé?..Leszopnálak...
Soroksár most?
Autós kaland..Monor felé?..Leszopnálak...
S akkor mi történik? A lenti két parkolóban jogszerűen tartózkodhatsz amikor akarsz, éjjel és nappal is (csak a sorompó után tilos továbbmenni, de ott a tábla ugyebár). Sőt még szex is szabad, nem követsz el vele éjszaka még szabálysértést sem.
(Ez egy válasz Svábherflis üzenetére (2025. 06. 25. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép estét.
Esetleg Érd környékén valaki finom időtöltés?

És mit csinálnak?
(Ez egy válasz Svábherflis üzenetére (2025. 06. 25. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)