Sziasztok!
Autós kaland Győrben? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom van.
Írjatok
Autós kaland Győrben? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom van.
Írjatok
Sziasztok.Hölgy esetleg aki kalandozna?
Reptéri kifutó valaki most?
Mai nap akár mostanában pár vagy nő?
30 éves. Jófej laza srác vagyok nagy farokkal
30 éves. Jófej laza srác vagyok nagy farokkal
Délután 3 környékén lenne valaki kint reptér vagy valamerre? Utazás ok kocsi van
Hölgyekkel bi párokkal ismerkednék Budapesten és vonzáskőrzetében
Hello, reptéren most valaki ?
Jó reggelt, kint vagyok a reptéren. Ki van még kint?
Szex utáni, spermás puncinyalásra és pegging szexre keresünk fiatal és kimondottan vékony testalkatú fiút, fiúkat.
Párosunk férfi tagja hetero, de több fiú ( pl. barátok vagy kisebb csoport) esetén a biszexualítás komoly előnyt jelent!!!
Üzenet módosítása
Párosunk férfi tagja hetero, de több fiú ( pl. barátok vagy kisebb csoport) esetén a biszexualítás komoly előnyt jelent!!!
Üzenet módosítása
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.
Sziasztok! Kőbánya most valaki? Nincs sajnos sok időm 1-2 óra.
Jó reggelt, kint vagyok a reptéren. Ki van még kint?
Jó reggelt, reptér felé mennék reggel tornázni, nyújtani... esetleg más egyéb mozgásforma is ...
hetero párral v lánnyal

Jászberény ill környékén , keresek hölgyet v párt szabadban sexhez
Sziasztok ma este 22 óra után autódban szopnálak .Budapest
Esetleg valaki reptér ?
Sziasztok. Ápolt fiatal notmál megjelenéső pasi csatlakozni párokhoz vagy hölgyhöz mai nap szabadban valo kalandhoz.
Sziasztok szép reggelt kedves hölgyek és párok!Joci vagyok igényes kedves jófej és tisztelettudó férfi aki kölcsönös szimpátia esetén szívesen csatlakozna hozzátok játszótársnak.Hétfőtől 2 hétig Zamárdiban leszek és játszótársakat keresnék akikkel átélhetnénk a jó Sexet
Sportos hölgyet, párt keresek, akivel egy kellemes futást, túrát vagy kerékpározást kötnénk össze egy kis erotikával.
Budai-hg., Pilis, Visegrádi hg.
Budai-hg., Pilis, Visegrádi hg.
Most, kora reggel szopás, szopatás? Bp