Sziasztok van még kint valaki?
Csak találsz valakit
(Ez egy válasz Sissyke üzenetére (2025. 06. 29. vasárnap 01:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Mostanság valaki egy közös hoki ? Sportos 40- es vagyok és 28-45 ig keresek partnert erre. Kölcsönös vagy csak közös hoki. Autóban vagy helyem is van.
Valaki igazán ide jöhetne

Még vagyok a kiserdőnél
(Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (2025. 06. 29. vasárnap 01:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Repteren valaki?
Szép kis tömeg van a kiserdőben.
Van aki nem akar se szopni, se dugni, hanem megelégedne egy közös farok veréssel? Mindössze ennyit szeretnék kipróbálni.
Van aki nem akar se szopni, se dugni, hanem megelégedne egy közös farok veréssel? Mindössze ennyit szeretnék kipróbálni.
Gödöllőnél fiatal aki szopatna, szopna?
20 perc múlva aktív reptéren?
Gödöllőn szopatnék srácot
Reptéren szopnék dugatnàm magam anon szopó maszkban 23.30 kor
Szepvolgyin valaki esetleg?
gyere ,és kerül pasi biztos
(Ez egy válasz Sissyke üzenetére (2025. 06. 28. szombat 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 28. szombat 22:12

Sziasztok!
23 óra után érkeznék a reptérhez, a kiserdőhöz.
Lenne kedve hozzám valakinek/valakiknek?
Egy gangbang is lehetséges...
Reptérnél most?
23:00-tól igényes HETERO párral ismerkednénk a reptérnél.
Sziasztok!
Minden tisztelettel, keresem azt a párt aki ma dél körül a Szépvölgyi végén jobb oldalt a sóderosban megállt mellettem (kombi audi a6 c7), akarom mondani céltudatosan befordultatok mellém egy piros színű hyundai suv vagy valami hasonló autóval, nem emlékszem pontosan, majd tovább is mentetek, pontosabban a buszforduló felé ahol vissza fordultatok. Fiatalember vezetett, szőke kisasszony pedig ült a jobb egyben. Meg is szólítottalak titeket, a leányzó igencsak izgatott volt, nézelődött erre arra. Nos, egy szónak is száz a vége, ha magatokra ismertek, kérlek írjatok! Apró kos porszem került a gépezetbe, így elképzelhető, hogy kihagytunk valamit amit most mind bánhatunk.

Reptéren PÁR aki ismerkedne?
Reptérnél srác aki szopna? Mostanában ?