Sziasztok !! Monor környéke vagy Pilis kalandozni valaki hölgyeim ?
28 éves pasi vagyok egész este rá érek

A teló írja át te okos..nem én ütöm mellé..
A teló írja át te okos..nem én ütöm mellé..
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2025. 06. 29. vasárnap 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 29. vasárnap 22:19

Tényleg olyan ember akar flegmázni, aki 2-ből 2-szer képtelen eltalálni a rendkívül nehéz "beütni" szót? Továbbá a hozzászólás elküldésétől számított 5 percig ott virító szerkesztés gombot sem találja? A mondatszerkesztési bravúrt most hagyjuk is...
Segítek neked: nem a Szépvölgyi utat nem találják az emberek, hanem azt a 2x2 parkolóöblöt, ahol az akciók zajlanak. Ezeknek ugyanis sem a helyük nem evidens, sem pedig az, hogy miként szeparálod a turistákat. Hiába ütöd be a Google-be az út nevét, ezekre nem kapsz választ. Az már más kérdés, hogy a lokalizáció időről időre leírásra kerül itt a közösben, de az emberek sokszor néhány sort nem olvasnak vissza, nemhogy 10-20-30 oldalakat. Ebben persze mindenki magára vessen, de ettől még így van, és ha őszinték akarunk lenni, nem is baj, hogy a jelenlegi forgalom nem sokszorozódik ott meg.

Segítek neked: nem a Szépvölgyi utat nem találják az emberek, hanem azt a 2x2 parkolóöblöt, ahol az akciók zajlanak. Ezeknek ugyanis sem a helyük nem evidens, sem pedig az, hogy miként szeparálod a turistákat. Hiába ütöd be a Google-be az út nevét, ezekre nem kapsz választ. Az már más kérdés, hogy a lokalizáció időről időre leírásra kerül itt a közösben, de az emberek sokszor néhány sort nem olvasnak vissza, nemhogy 10-20-30 oldalakat. Ebben persze mindenki magára vessen, de ettől még így van, és ha őszinték akarunk lenni, nem is baj, hogy a jelenlegi forgalom nem sokszorozódik ott meg.
Sziasztok !! Monor környéke vagy Pilis kalandozni valaki hölgyeim ?
28 éves pasi vagyok egész este rá érek

Lesz ma este kint pár a Szépvölgyi parkolóban?
Szélhámos és kamus. Megbeszéltek egy időpontot és helyet és felszívódnak, nem mennek el.
(Ez egy válasz Sanya400609 üzenetére (2025. 05. 31. szombat 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 31. szombat 21:06

Szép estét! Csinos Páromat meglepném Gubacsi Hídnál vagy Kispesten vagy csepel környékén
Többit privátban
Többit privátban
Somogy megye valaki ? Írj!!
Sziasztok.A múlt héten is a sportcsarnokhoz keresett partnert.Valaki írta is,hogy palira vette. Szombaton ránk is írt,hogy kukkolásban benne vagyunk-e? De a repteret nem szereti. Visszaírtunk, hogy semmi gond,mobilisak vagyunk..Na azóta se kép,se hang..Kb mint Columbo felesége..
(Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 30. hétfő 11:46

Valószínű .. ha valós személy egyáltalán. Amennyi kamus, gerinctelen, őszinteséghiányos ember van itt, és a hasonló oldalakon ... hihetetlen!!
engedd el szerintünk..
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Kiértem a reptérre. Van mozgás?
Kiértem a reptérre. Van mozgás?
Mateszalka-Nyírmeggyes. Aktívat keresek. Privát keress
Repteren pasi aki szopatna?
Reptér?
Ma valaki találkozna? Elsősorban orálra.
Ilyen arcokkal sajnos tele a padlás, és kár, hogy ez sok mindenki kedvét elveszi az egésztől. De ne hagyjátok, hogy ez eltántorítson, vannak mindkét frekventált helyen nem kamus, értelmes párok és szóló egyének is, csak ők általában egy fokkal óvatosabbak, többnyire pont azért, mert többször jártak úgy, mint most ti.
Kitartás… (Ez egy válasz cicaesdoki üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 30. hétfő 14:12
Kitartás… (Ez egy válasz cicaesdoki üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi egy konkrétan (idő/hely) leszervezett randira mentünk el hiába, mert a megbeszélt helyen és időben nem voltak. Utána írja, hogy 25 méterrel arrébb álltak...
Ma ír hogy menNEK fel a Szvölgyire. Mire felért, már egyedül volt... vicc.
De azokkal a párokkal is tele a padlás, akik ugyan léteznek, lehet is velük találkozni, de minek? Csak elmélkednek, álmodoznak....
Ma ír hogy menNEK fel a Szvölgyire. Mire felért, már egyedül volt... vicc.
De azokkal a párokkal is tele a padlás, akik ugyan léteznek, lehet is velük találkozni, de minek? Csak elmélkednek, álmodoznak....
Dkeszi Auchan szopnék! Ügyes vagyok

Reptéren?
Sziasztok, holnap azaz kedden szopnék, szopatnék vagy párhoz csatlakoznék hajdúszoboszlón egész nap van helyem is tudok fogadni!! Irj ha érdekel!
Szerdán autós kalandozókat keresek Hajdbból. Üdv Nagyfarkú pasi