Sziasztok, ma délután hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék heteró alapon, Dunaföldvár-Balaton érintésével egészen Győrig.
Ma este Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk, akár szabadban is!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Ma estefele 7-8 szabadban egy fanap pucsitva siksoitva várnám arra tevedo potens partnereimet..nem ezek hatra...kursz elelvezel mész... cuckold is
Mélytorkosan szopnék, meztelenkednék. Tudok utazni távolabbra is.
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj!
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj!
Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? Sex?☺️K. barcika és környéke
Bekaphatod kisköcsög
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 30. hétfő 21:58

Megsúgom, hogy ki lehet kapcsolni ezt a funkciót, de mondok még jobbat: vissza lehet olvasni, mielőtt elküldöd! Meglepő, ugye?

Szia. Szívesen segítek.
(Ez egy válasz Doranagy752 üzenetére (2025. 07. 01. kedd 04:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 01. kedd 04:54

Sziasztok!
Voltam kint a hétvégén a reptérnél de nem láttam semmi izgit.
Lehet rossz időben voltam de csak olyanokat láttam akik a repülőket nézték családdal.
Vagy rossz helyen voltam?
Lehet rossz időben voltam de csak olyanokat láttam akik a repülőket nézték családdal.
Sziaaztok
Szivesen nyalnék 40 év feleti puncitt.
24 éves vagyok .Kecskemét és környéke.Ha esetleg érdekel irj.
Szivesen nyalnék 40 év feleti puncitt.
24 éves vagyok .Kecskemét és környéke.Ha esetleg érdekel irj.
Szia! Menjünk ki együtt, segítek megkeresni.
(Ez egy válasz Doranagy752 üzenetére (2025. 07. 01. kedd 04:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 01. kedd 04:54

Sziasztok!
Sziasztok!
Autos sex Berettyó ma
Hát persze!
(Ez egy válasz olaszospasi üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 30. hétfő 21:25

Holnap este 20 óra fele vinnék ki egy szexi MILF-et.a reptérhez. Lehet kukkolni meg simogatni. Aki Neki szimpi annak lehet több is. Van aki jönne?
Lehet hogy nem is inkorrekt, hanem csak autocorrekt...
agibiszex = adibiszex (Ez egy válasz zolka74 üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 30. hétfő 19:11
agibiszex = adibiszex (Ez egy válasz zolka74 üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.A múlt héten is a sportcsarnokhoz keresett partnert.Valaki írta is,hogy palira vette. Szombaton ránk is írt,hogy kukkolásban benne vagyunk-e? De a repteret nem szereti. Visszaírtunk, hogy semmi gond,mobilisak vagyunk..Na azóta se kép,se hang..Kb mint Columbo felesége..

Remek ötlet!
(Ez egy válasz Oralday üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 30. hétfő 22:51

Párom azt kérte , hogy szexképeit nézegetve verjem ki a farkam egy másik sráccal vagy akár szopassam le ha szimpatikus. Ehhez keresek most partnert . ( Pest megye jelenleg )
Azért az sokkal-jobb
(Ez egy válasz Larsz üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 30. hétfő 23:11

Az én párom meg azt szeretné , hogy dugjak meg másik páros nőjét, vagy egy egyedülállót és utánna a puncid farkamat tegyem a párom szájába.
Az én párom meg azt szeretné , hogy dugjak meg másik páros nőjét, vagy egy egyedülállót és utánna a puncid farkamat tegyem a párom szájába.
(Ez egy válasz Oralday üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 30. hétfő 22:51

Párom azt kérte , hogy szexképeit nézegetve verjem ki a farkam egy másik sráccal vagy akár szopassam le ha szimpatikus. Ehhez keresek most partnert . ( Pest megye jelenleg )
Sziasztok !! Monor környéke vagy Pilis kalandozni valaki hölgyeim ? smile 28 éves pasi vagyok egész este rá érek
Monor Albertirsa között, most valaki kölcsönös hoki cumi?!