11 ker Dunapart most valaki?
Sziasztok
Autós, aktív pasikat várok – írj privátban!
Autós, aktív pasikat várok – írj privátban!
Reptéren aktiv pasi?
Sziasztok! Autós kalandot keresek ! Lányokkal , párokkal aktívan vagy passzívan! Ami nektek megfelelő!
Üdv :G
Üdv :G
Sziasztok
Ma késő este - éjszaka ( kb 0:45-1 óra környékére) keresünk egy jófej enyhe bi vagy egy kíváncsi heteró srácot 28-45 év között , akinek a farkát velem együtt párom kiveri. Helyünk van . Adatlap+ kép szükséges.
Ma késő este - éjszaka ( kb 0:45-1 óra környékére) keresünk egy jófej enyhe bi vagy egy kíváncsi heteró srácot 28-45 év között , akinek a farkát velem együtt párom kiveri. Helyünk van . Adatlap+ kép szükséges.
Reptérről valaki aki üríteni a számba?
Szia.Hol talállak titeket?
(Ez egy válasz Subikaa üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 30. hétfő 20:45

Sziasztok !! Monor környéke vagy Pilis kalandozni valaki hölgyeim ?
28 éves pasi vagyok egész este rá érek

Sziasztok! Igényes párral kalandoznék ma Pest-megyében
Reptéren XL?
A szürke autós Nő talán szeretne valamit !!??
Szia! Holnap csak este valamikor... egyeztessünk! Hétvégén?
(Ez egy válasz Golden45 üzenetére (2025. 07. 01. kedd 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 01. kedd 16:00

Üdv holnap napközben masztizna valaki velem autóban,szabadban? Szopnék is szimpátia alapján! Etyek-Bicske kke.
Holnap délelőtt Polgár-Budapest között az M3-ason autós kaland? Vagy kora délután Budapest-Polgár vonalon?
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Szép estét
Lenne olyan akinek nem lenne probléma, hogy nagyon kezdő lennék, ebbe a témába.. És lenne kedve kikapcsolodni kozosen. Beavatni.. .. Esetleg Érd és Környékén

még mindig a reptérnél.heteró ként...,.párok jöhetnek
Biztosan szeretne...
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 07. 01. kedd 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Dunakeszin és környékén keresek pasikat, július 2 és 3 délelőtt 8 és 13 között szabad vagyok. Ami érdekel szabadban meztelenkedni, közös maszti és orál. Kor, alkat nem lényeg. Puszi
Dunakeszin és környékén keresek pasikat, július 2 és 3 délelőtt 8 és 13 között szabad vagyok. Ami érdekel szabadban meztelenkedni, közös maszti és orál. Kor, alkat nem lényeg. Puszi
Repteren ketten vagyunk, valaki erre gurul?
Sziasztok valaki esetleg?
Reptérre érdemes most kimenni? Aktívak akik basznànak is?