Autós kaland sopron közelében fekvesz aktív srac?
Szia.
(Ez egy válasz Oralday üzenetére (2025. 07. 01. kedd 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 01. kedd 23:57

Párom nélkül keresek most estére egy fiút kis lazulásra . Kis duma esetleg , kép nézegetés páromról is akár ( szexképek)
utána egy hoki , kölcsönösen vagy ahogy adja a helyzet szopás is esetleg megvan a szimpátia. Helyem természetesen van .
utána egy hoki , kölcsönösen vagy ahogy adja a helyzet szopás is esetleg megvan a szimpátia. Helyem természetesen van .
Párom nélkül keresek most estére egy fiút kis lazulásra . Kis duma esetleg , kép nézegetés páromról is akár ( szexképek)
Reptérre érdemes most kimenni? Aktívak akik basznànak is?
Sziasztok valaki esetleg?
Repteren ketten vagyunk, valaki erre gurul?
Sziasztok!
Dunakeszin és környékén keresek pasikat, július 2 és 3 délelőtt 8 és 13 között szabad vagyok. Ami érdekel szabadban meztelenkedni, közös maszti és orál. Kor, alkat nem lényeg. Puszi
Dunakeszin és környékén keresek pasikat, július 2 és 3 délelőtt 8 és 13 között szabad vagyok. Ami érdekel szabadban meztelenkedni, közös maszti és orál. Kor, alkat nem lényeg. Puszi
Biztosan szeretne...
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 07. 01. kedd 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)

még mindig a reptérnél.heteró ként...,.párok jöhetnek
Szép estét
Lenne olyan akinek nem lenne probléma, hogy nagyon kezdő lennék, ebbe a témába.. És lenne kedve kikapcsolodni kozosen. Beavatni.. .. Esetleg Érd és Környékén

Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Holnap délelőtt Polgár-Budapest között az M3-ason autós kaland? Vagy kora délután Budapest-Polgár vonalon?
Szia! Holnap csak este valamikor... egyeztessünk! Hétvégén?
(Ez egy válasz Golden45 üzenetére (2025. 07. 01. kedd 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 01. kedd 16:00

Üdv holnap napközben masztizna valaki velem autóban,szabadban? Szopnék is szimpátia alapján! Etyek-Bicske kke.
A szürke autós Nő talán szeretne valamit !!??
Reptéren XL?
Sziasztok! Igényes párral kalandoznék ma Pest-megyében
Szia.Hol talállak titeket?
(Ez egy válasz Subikaa üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 30. hétfő 20:45

Sziasztok !! Monor környéke vagy Pilis kalandozni valaki hölgyeim ?
28 éves pasi vagyok egész este rá érek

Reptérről valaki aki üríteni a számba?
Sziasztok
Ma késő este - éjszaka ( kb 0:45-1 óra környékére) keresünk egy jófej enyhe bi vagy egy kíváncsi heteró srácot 28-45 év között , akinek a farkát velem együtt párom kiveri. Helyünk van . Adatlap+ kép szükséges.
Ma késő este - éjszaka ( kb 0:45-1 óra környékére) keresünk egy jófej enyhe bi vagy egy kíváncsi heteró srácot 28-45 év között , akinek a farkát velem együtt párom kiveri. Helyünk van . Adatlap+ kép szükséges.
Sziasztok! Autós kalandot keresek ! Lányokkal , párokkal aktívan vagy passzívan! Ami nektek megfelelő!
Üdv :G
Üdv :G