Gondolom a Szépvölgyiről beszélsz. Ha sötétedés után párt látsz abban a parkolóban ücsörögni, akkor az nagyon jó eséllyel nem turista. Elképzelni nem tudom, hogy miért nem mentél oda és kérdezted meg őket udvariasan, hogy szeretnének-e ismerkedni? Mi az oka annak, hogy ehelyett utólag a neten lövöldözöl rájuk? Legrosszabb esetben nemet kapsz (mondjuk mert párt keresnek, vagy nem jössz be nekik), esetleg eljátsszák, hogy nem tudják hol vannak (ebből elindulhat egy céltudatos beszélgetés). Jó esetben meg nyert ügyed van. De így?
Én a napokban kétszer is találkoztam ott egy párral, lett két igen jó kalandom. Ők már évek óta kijárnak, de még sosem olvastam itt tőlük semmit - vagy nem is ismerik az oldalt, vagy csak olvasók. Ha fehér autóval voltak, akkor jó eséllyel őket láttad és akkor verheted most a fejed a falba...
(Ez egy válasz Van Orton üzenetére (2025. 07. 02. szerda 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 02. szerda 22:42
Én a napokban kétszer is találkoztam ott egy párral, lett két igen jó kalandom. Ők már évek óta kijárnak, de még sosem olvastam itt tőlük semmit - vagy nem is ismerik az oldalt, vagy csak olvasók. Ha fehér autóval voltak, akkor jó eséllyel őket láttad és akkor verheted most a fejed a falba...

A pár a belső parkoló sarkából 21.30 körül innen volt? Csak egy apró megjegyzés A kedves sietős pároknak egy kicsit több időt kell szánni a várakozásra mert az én szerény tapasztalatom az hogy sokszor pont elkerüli egymást a kereslet és a kínálat.Ez nem az a bizonyos swinger part Horvátországban amihez nekem is volt szerencsém ajánlom mindenkinek.
Ha megszűnt a regisztrációja, annak az az oka, hogy már nem kívánja tovább folytatni ezt a tevékenységet. Sokféle oka lehet ennek, de semmi közünk hozzá, hogy mi az.
Mi a tervetek ezzel a kérdezősködéssel? (Ez egy válasz Nyamnyam001 üzenetére (2025. 07. 02. szerda 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi a tervetek ezzel a kérdezősködéssel? (Ez egy válasz Nyamnyam001 üzenetére (2025. 07. 02. szerda 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
A pár a belső parkoló sarkából 21.30 körül innen volt? Csak egy apró megjegyzés A kedves sietős pároknak egy kicsit több időt kell szánni a várakozásra mert az én szerény tapasztalatom az hogy sokszor pont elkerüli egymást a kereslet és a kínálat.Ez nem az a bizonyos swinger part Horvátországban amihez nekem is volt szerencsém ajánlom mindenkinek.
Helló nem egy vöröses erősebb alkatú hölgy?
(Ez egy válasz Henrik 83 üzenetére (2025. 07. 02. szerda 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 02. szerda 19:13

Sziasztok ismeri innen vki zsuzsadémont? Sokat járt ki a reptére. Felhasználó neve megszünt. Hát ha tud vki róla vmit .
Én pár napja jártam ugyanígy.
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2025. 07. 02. szerda 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Tiszai csónakázásra, fürdésre, csavargásra, izgalmas meztelenkedésre, szexre keresek Hölgy partnert vezseny környékén!?
Sziasztok. Csütörtök estère Polgár Debrecen vonalon hölgyet keresek kellemes latulásra.
Napozáshoz, túrázáshoz, szabadban mókázáshoz keresek partnert a hét második felében!
Ha érdekel írj privát üzenetet!
Ha érdekel írj privát üzenetet!

Reptéren pasi aki szopatna?
Sziasztok hölgyeim!! Monor esetleg Pilis környéke valaki kalandozni ? Egész este rá érek
Ma este autóban, szabadban szopnèk, szopatnèk nyalatnèk, lovagolnèk.Autód legyen.
Én is így jártam ma.
(Ez egy válasz Golden45 üzenetére (2025. 07. 02. szerda 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 02. szerda 15:58

Ezt a sok kamust,jövök,nemsokára ott,aztán behívtak dolgozni! Minek van itt az ilyen?
Sziasztok ismeri innen vki zsuzsadémont? Sokat járt ki a reptére. Felhasználó neve megszünt. Hát ha tud vki róla vmit .
Zánka környékén ma este kaland és vagy kis esti csobbanás?

Sziasztok órákra keresem partnerem Somogy Tolna Veszprém Fejér Zala!
Sziasztok orálra keresem partnerem Somogy Tolna Veszprém Fejér Zala!
Sziasztok órákra keresem partnerem Somogy Tolna Veszprém Fejér Zala!
És amikor megvan beszélve, hogy jönnek ki reptérre, aztán sehol senki, de írnak hogy késnek kicsit, aztán hogy még késnek, mert lezárás van, és nem tudják mikor érnek oda, mert nem tudja hol van ... Mi vártunk még fél órát, aztán írtuk nekik, hogy lépünk, mert másnap munka van.
Na, talán másnap este nézték meg az üzenetünket. Ha maradtunk volna, szerintem még most is várnánk őket ....
Mi már alapból ilyenekre számolunk, max kellemeset csalódunk
(Ez egy válasz Golden45 üzenetére (2025. 07. 02. szerda 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 02. szerda 15:58
Na, talán másnap este nézték meg az üzenetünket. Ha maradtunk volna, szerintem még most is várnánk őket ....
Mi már alapból ilyenekre számolunk, max kellemeset csalódunk

Ezt a sok kamust,jövök,nemsokára ott,aztán behívtak dolgozni! Minek van itt az ilyen?
Szép testű szexy szőke barátnőm szopóálarcban dugatnám a 2. kerületben Máriaremetei út környékén szabadban vagy lakáson. Csak minimum 18-as intimmel és viber számmal írj, csak arra válaszolumk. 19:00-ig aktuális csak ma.
Csajt keresek kabriós élvezetekre!