Sziasztok
Autós, aktív pasikat várok – írj privátban!
Autós, aktív pasikat várok – írj privátban!
Reptér, orálkaland, vagy valami? Valahol?
Kocsiba szopatnék bárkit.Pécs
Nagykőrös és környékén szopnék
Ha aktualis írj privát
Ha aktualis írj privát
Sziasztok. Most reptérnél pár?
Fehérgyarmat,Mátészalka környékén cumiznék.
PÁR tervez ma menni reptérre?

Szombat délelőtt 8 után hölgy esetleg? huncutkodni kukkolni?
írj privibe megbeszéljük a dolgokat.

Sajnos sok páros reg mögött is ezek vannak ...
sziasztok dunaujvaros szekszard kalocsa környeken taliznek. sok minden erdekel kedvenc a lab sex. kivernem nöi labra. irj privat ha erdekel.
XV.kerulet kivancsi hetero vagy enyhe bi igényes pasi?
Sziasztok mai nap folyamán egész nap. lX. Kerület valaki ??? Hely kell.
Autost szopnek most 4.kerulet...
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén lenne esetleg nap közben ráérő hölgy vagy pár? Szívesen találkoznék! Keressetek nyugodtan!
Sziasztok!
Monor most reggel?..
Monor most reggel?..
Sziasztok!
Sperma imádó nőket, párokat keresnék! Nagyon sok gecim szokott lenni és szívesen élveznék cicire, arcra, puncira, punciba... Kor lényegtelen! Írjatok üzenetet, ha érdekelnélek!
Barcs - Nagyatád - Marcali - Keszthely - Sopron és környéke vonalon.
Sperma imádó nőket, párokat keresnék! Nagyon sok gecim szokott lenni és szívesen élveznék cicire, arcra, puncira, punciba... Kor lényegtelen! Írjatok üzenetet, ha érdekelnélek!
Barcs - Nagyatád - Marcali - Keszthely - Sopron és környéke vonalon.
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket. Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Pontosan mi is ez a Szépvölgyi ? Hol merre található?
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2025. 07. 02. szerda 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 02. szerda 22:51

Gondolom a Szépvölgyiről beszélsz. Ha sötétedés után párt látsz abban a parkolóban ücsörögni, akkor az nagyon jó eséllyel nem turista. Elképzelni nem tudom, hogy miért nem mentél oda és kérdezted meg őket udvariasan, hogy szeretnének-e ismerkedni? Mi az oka annak, hogy ehelyett utólag a neten lövöldözöl rájuk? Legrosszabb esetben nemet kapsz (mondjuk mert párt keresnek, vagy nem jössz be nekik), esetleg eljátsszák, hogy nem tudják hol vannak (ebből elindulhat egy céltudatos beszélgetés). Jó esetben meg nyert ügyed van. De így?
Én a napokban kétszer is találkoztam ott egy párral, lett két igen jó kalandom. Ők már évek óta kijárnak, de még sosem olvastam itt tőlük semmit - vagy nem is ismerik az oldalt, vagy csak olvasók. Ha fehér autóval voltak, akkor jó eséllyel őket láttad és akkor verheted most a fejed a falba...
Én a napokban kétszer is találkoztam ott egy párral, lett két igen jó kalandom. Ők már évek óta kijárnak, de még sosem olvastam itt tőlük semmit - vagy nem is ismerik az oldalt, vagy csak olvasók. Ha fehér autóval voltak, akkor jó eséllyel őket láttad és akkor verheted most a fejed a falba...

Reggel hét előtt kint leszek reptérnél ha valaki csatlakozna
Most egy autós kaland ? Helyem van autóval és anélkül is ha csak búvóhelyes.
28-45 éves korig. Hoki ……….
28-45 éves korig. Hoki ……….