Sziasztok, kint vagyok a szépvölgyi úton. Ki van még kint?
Van itt kamus elég látom.Sajnos.Én bejelentkezés és szervezkedés nélkül spontán járok ki a reptérre.Van is élmény rendesen.Nem mindig.De sokszor.Ajánlom hogy ki kell jàrni ,mert az itt irogatásból semmi nem fog történni
Reptérnél szopatnám a 18as farkam
Sziasztok
Augusztus 1. születésnapomra keresek olyan csajt vagy hölgyet. Aki meg látogatna és lenne a Huncut Ajándékom hogy jól éreznék magunkat együtt :P
Augusztus 1. születésnapomra keresek olyan csajt vagy hölgyet. Aki meg látogatna és lenne a Huncut Ajándékom hogy jól éreznék magunkat együtt :P
Dánszentmiklós közelében vki?
Kedd estére keresünk +egy pasit akinek van autója, nem kamuzik és lenne kedve egy gyors spriccelésre ebbe a punciba. 35-50 évesig normális mérettel. Pontos helyszín, idő és minden más privátban.
Reptéren pasi aki szopatna?
En 29F
En 29F
Sziasztok.. Ma esti kalandozás Győr és környékén ?
M1 Tatabánya környékén szopatnék gumiban hölgyet
irok üzit.
(Ez egy válasz NagyesVastag22cm üzenetére (2025. 07. 26. szombat 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 26. szombat 08:50

Mai napon, akár most délelőtt tis .de bármikor jo
Párhoz csatlakoznek vagy egyedülálló nőhöz
30 éves jófej, laza , nagyfarku srác vagyok...jó állóképesség gél
22cm és jó vastag
Viber esetleg ?
Párhoz csatlakoznek vagy egyedülálló nőhöz
30 éves jófej, laza , nagyfarku srác vagyok...jó állóképesség gél
22cm és jó vastag
Viber esetleg ?
Sziasztok! Párommal, ma estére keresnénk jóképű, megbízható pasit Győrben! Csak olyanok írjanak akik szeretik a telt NŐI formákat! Szép estét mindenkinek!

Sziasztok! Ma este Tatabánya-Tata-Komárom környékén hölgynek vagy párnak nincs kedve egy kis kukkolós, cuckold, akár autós, szabadtéri gabalyodáshoz velem?
Utazni tudok, jó helyeket ismerek a környéken!
Priviben várom az üzeneteket! Szép estét Mindenkinek!

Reptéren pár esetleg?

Kukkolható pár keresek ma estére!
Sziasztok. Ma estére fiatal pasit keresünk. Privát üzenetet várunk
Sziasztok !! Hölgy partnert keresek a mai napra kellemes idő töltésre
Pilis , Monor környéke de kocsival vagyok így messzebb sem akadály. 28 éves magára igényes pasi vagyok !

Este Szépvölgyi,vagy bárhol Pest kke? Párokat keresek,hármashoz,kukkolásra!
Pest megyeben , autoban vagy szabadban megszopatna valaki ? Akar rendszeresen is

Sziasztok. Valakit Győrben leszopni? Helyem van.
Hát ott biztosan nem voltak, ez kijelenthető.
(Ez egy válasz Tádé91 üzenetére (2025. 07. 26. szombat 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 26. szombat 13:01

Jól látod, nincsenek itt. Nekem a kiserdőt írtak..hogy ott lesznek