Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Ejszaka autos kalandot keresek, valaki megszopathatna !
holnap délután 3 körül valakinek lesz autós kalandja Budapesten? szívesen beszállnék
Autós kaland érdekel most valakit?
Helló! Reptéren most van valami?
Kimennék, akár a kőrnyékére.
Kimennék, akár a kőrnyékére.
Helo 12 körül szopatnék egy jót Vecsés környékén kocsiban irj privátba
Helo 12 körül szopatnék egy jót Vecsés környékén kocsiban irj privátba
most a Reptéren vagyok a hatsó parkolóbaa gombanál jobbra.nyugi van
Nem fog válaszolni, már valószínű kiverte a farkát, addig volt neki izgalmas..
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 07. 27. vasárnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 27. vasárnap 09:56
Törölt felhasználó (4359252)

hol merre???
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapest és környékén! Utazni tudok!
hol merre???
(Ez egy válasz boy010101 üzenetére (2025. 07. 27. vasárnap 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 27. vasárnap 08:30

Sziasztok.
Ma napközben dugatnam a párom.
Csak gumival és csak 1 normális pasit keressünk.
Kocsiból kipucstitva
Kocsiból kipucstitva
Sziasztok!
Elsősorban azt a párt keresem akivel múlt héten vasárnap este kellemesen elvoltunk reptérnél. Vagy párt, hölgyet aki szivesen ismerkedne.
Elsősorban azt a párt keresem akivel múlt héten vasárnap este kellemesen elvoltunk reptérnél. Vagy párt, hölgyet aki szivesen ismerkedne.
19 centi feletti vastag faszèrt fizetnèk Pècs ès 100km-es környèke.
Győrben szopnèk. Helyem van.
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Mai napra keresem női partnerem aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi, de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik ma napközben utazni tudok??
Sziasztok.
Kocsiból kipucstitva
Kocsiból kipucstitva
Adatlapom szerint keresem partnerem smile wave
Kedves Párral ismerkednék szexi játékokhoz hétfőn vagy kedden egy extrém helyen erdőben parkolóban szállodában találkoznék akár csak kukkolnék meztelenkednénk vagy csak finoman nyalnék masszíroznék minden megbeszélés kérdése Zala Vas megye
Ma 12 óra felé szopnék ápolt farkat.